0

Telecompaper organiseert diverse events: webinars en een jaarlijks congres. We hebben daarvoor een speciale events website waar U alle informatie vindt.

 

Telecompaper Events

Al ruim 10 jaar organiseert Telecompaper evenementen over en voor de Telecom en Media sector. Data en insights zijn altijd de basis voor de Webinars, Masterclasses en Congressen. Analisten van Telecompaper en externe experts praten u snel bij over een specifieke trend of duiken de diepte in bij een bepaalde sector. Ook de mogelijkheid tot netwerken wordt erg gewaardeerd door bezoekers van de Masterclasses en specifiek de Congressen.

 

Webinars

We organiseren webinars over diverse onderwerpen, zoals kwartaal update, maar ook specifieke onderwerpen zoals 5G, FTTH. De meeste webinars zijn gratis, maar een aantal alleen te beluisteren door klanten van Telecompaper. U kunt ook 'oude' webinars nog eens terugluisteren.

 

Congres

Telecom Insights 2021

Telecompaper organiseert op donderdag 25 november 2021 een nationaal evenement. 450+ Mensen in de zaal, waarbij we de content ook online aanbieden voor maximale exposure en betrokkenheid. Zij worden in één dag bijgepraat over de stand van zaken en over de kansen en uitdagingen van 2022. De dag is in drie blokken verdeeld, waarbij de pauzes en de afsluitende borrel veel ruimte bieden om te netwerken en elkaar te ontmoeten. Interactie staat de hele dag centraal, zowel online als in de congreslocatie.


Events   /   Recent Events