0

Telecompaper organiseert diverse events: webinars, masterclasses en een jaarlijks congres. Op deze pagina vindt u een beknopt overzicht

Webinars

29 augustus 2019

Zakelijke markt

Programma wordt later bekend gemaakt.

19 september 2019

TRENDS EN ONTWIKKELINGEN IN DE NEDERLANDSE TELECOMMARKT 2019Q2

Op donderdag 19 september praten we de deelnemers aan ons eerstvolgende webinar bij over de gang van zaken op de Nederlandse markt. We kijken terug naar de resultaten van het tweede kwartaal en blikken natuurlijk ook vooruit.

10 oktober 2019

5G

Programma wordt later bekend gemaakt.

 

Masterclass

19 september 2019

Masterclass FTTH

De komende jaren gaan zowel grote nationale partijen als kleine lokale initiatieven vol aan de slag met het uitrollen van FTTH in heel Nederland. Het grote aantal spelers op deze markt zal onherroepelijk leiden tot consolidatie, maar hoe gaat dat eruit zien? En wat doet de concurrentie op de kabel? In een dagdeel wordt u volledig bijgepraat over de FTTH-markt door analisten van Telecompaper en een externe specialist uit de markt. 

 

19 september 2019

MASTERCLASS VIDEO

Nergens is de impact van het internet zo groot als in de videosector. Het kijkgedrag verandert, de waardeketen staat op z'n kop en de concurrentie neemt toe. In een dagdeel kunt u volledig op de hoogte gebracht worden door de analisten van Telecompaper. Aan bod komen: de huidige stand van zaken, in termen van abonnees en omzet; het kijkgedrag in de zin van kijktijd, schermgebruik etc.; onze verwachtingen voor de toekomst.

 

Congres

28 November 2019

Telecom Insights 2019 - Impact van 5G in Nederland

Zelden wierp een nieuwe technologie zoveel vragen op. Zelden liepen de opvattingen erover zo sterk uiteen. En zelden bleven de eerste resultaten zo achter bij de doelstellingen. Van toezichthouders tot vendors en van financiers tot operators, iedereen worstelt met het definiĆ«ren van 5G. Het uur van de waarheid nadert, in 2020 moet de wereld er klaar voor zijn, maar wat is de impact?


Events   /   Recent Events

Overzicht events
Overzicht van alle events van Telecompaper
Masterclass Video
19 september: Verbreed je kennis van de videomarkt!
Masterclass FTTH
19 september: Verbreed je kennis van de FTTH-markt!
Telecom Insights 2019
Telecompaper organiseert samen met partners op donderdag 28 november 2019 een nationaal evenement waarbij de ontwikkeling van 5G in Nederland centraal staat.
::: alle events