0

Telecompaper organiseert diverse events: webinars, masterclasses en een jaarlijks congres. We hebben daarvoor een speciale events website waar U alle informatie vindt.

 

Telecompaper Events

Al ruim 10 jaar organiseert Telecompaper evenementen over en voor de Telecom en Media sector. Data en insights zijn altijd de basis voor de Webinars, Masterclasses en Congressen. Analisten van Telecompaper en externe experts praten u snel bij over een specifieke trend of duiken de diepte in bij een bepaalde sector. Ook de mogelijkheid tot netwerken wordt erg gewaardeerd door bezoekers van de Masterclasses en specifiek de Congressen.

 

Webinars

We organiseren webinars over diverse onderwerpen, zoals kwartaal update, maar ook specifieke onderwerpen zoals 5G, FTTH. De meeste webinars zijn gratis, maar een aantal alleen te beluisteren door klanten van Telecompaper. U kunt ook 'oude' webinars nog eens terugluisteren.

 

 

 

Masterclass

Onze Masterclasses zijn uitermate geschikt om snel je kennis bij te spijkeren over de sector. Algemene introductie of specifieke onderwerpen zijn beschikbaar en worden gedurende het gehele jaar gegeven. Door Covid19 worden alle Masterclasses online verzorgd.

 

Congres

Telecom Insights 2020

Telecompaper organiseert op donderdag 26 november 2020 een nationaal evenement waarbij de ontwikkeling van 5G in Nederland centraal staat. Met dit evenement bieden we nu en de komende jaren hét platform voor en over 5G.

 


Events   /   Recent Events