0

Telecompaper organiseert diverse events: webinars, masterclasses en een jaarlijks congres. Op deze pagina vindt u een beknopt overzicht

Webinars

5 september 2019

Zakelijke markt

Binnen de zakelijke markt zijn een groot aantal ontwikkelingen bezig waar wij u graag over bijpraten. Hoe groot is zakelijke telecom markt? Welke segmenten groeien en welke dalen? Welke aandeel hebben T-Mobile en Tele2 samen? En wat zijn belangrijkste trends en toekomstverwachtingen?Het komt allemaal aan bod op donderdag 6 september. 

26 september 2019

TRENDS AND DEVELOPMENTS IN THE DUTCH TELECOM MARKET 2019Q2 [ENGLISH]

Our September 5 webinar will be devoted entirely to trends and developments in the Dutch telecom market in the second quarter of 2019. It will be conducted in English and focus on the Dutch market situationWe will look back on the results of the second quarter and off course look forward.

10 oktober 2019

5G

Programma wordt later bekend gemaakt.

 

Masterclass

19 september 2019

Masterclass FTTH

De komende jaren gaan zowel grote nationale partijen als kleine lokale initiatieven vol aan de slag met het uitrollen van FTTH in heel Nederland. Het grote aantal spelers op deze markt zal onherroepelijk leiden tot consolidatie, maar hoe gaat dat eruit zien? En wat doet de concurrentie op de kabel? In een dagdeel wordt u volledig bijgepraat over de FTTH-markt door analisten van Telecompaper en een externe specialist uit de markt. 

 

19 september 2019

MASTERCLASS VIDEO

Nergens is de impact van het internet zo groot als in de videosector. Het kijkgedrag verandert, de waardeketen staat op z'n kop en de concurrentie neemt toe. In een dagdeel kunt u volledig op de hoogte gebracht worden door de analisten van Telecompaper. Aan bod komen: de huidige stand van zaken, in termen van abonnees en omzet; het kijkgedrag in de zin van kijktijd, schermgebruik etc.; onze verwachtingen voor de toekomst.

 

Congres

28 November 2019

Telecom Insights 2019 - Impact van 5G in Nederland

Zelden wierp een nieuwe technologie zoveel vragen op. Zelden liepen de opvattingen erover zo sterk uiteen. En zelden bleven de eerste resultaten zo achter bij de doelstellingen. Van toezichthouders tot vendors en van financiers tot operators, iedereen worstelt met het definiĆ«ren van 5G. Het uur van de waarheid nadert, in 2020 moet de wereld er klaar voor zijn, maar wat is de impact?


Events   /   Recent Events

Overzicht events
Overzicht van alle events van Telecompaper
Telecom Insights 2019
Telecompaper organiseert samen met partners op donderdag 28 november 2019 een nationaal evenement waarbij de ontwikkeling van 5G in Nederland centraal staat.
::: alle events