0

Alcadis ISP Solutions

Alcadis is een netwerk specialist met een focus op breedband en draadloze connectiviteit. Met professional services en een geavanceerd productportfolio zijn wij een waardevolle partner voor Internet Service Providers, operators en een breed partnerkanaal. Wij specialiseren ons in intelligente netwerkinfrastructuren die the Internet of Everything overal kunnen faciliteren, zowel in huis als onderweg. Als Authorized Partner van Technicolor biedt Alcadis (customized) CPE, managementtools en Connected Home software waarmee services, content en devices in één ecosysteem met elkaar verbonden kunnen worden. Met deze Technicolor Connected Life solutions brengen we innovatieve services binnen handbereik.

http://isp.alcadis.nl

AVM

AVM maakt producten voor breedbandverbindingen en intelligente thuisnetwerken. Met de FRITZ! productlijn voor DSL, kabel, LTE, wireless LAN, DECT en powerline, is AVM de grootste producent van breedbandapparatuur en Smart Home producten in Duitsland en Europa. De FRITZ!Box is het meest bekende merk voor draadloze routers in Duitsland. AVM heeft 700 werknemers en genereerde in boekjaar 2017 een omzet van €490 miljoen. 

AVM werd in 1986 opgericht in Berlijn en is vanaf het begin bezig geweest met de ontwikkeling van zijn eigen veilige en innovatieve producten voor breedbandverbindingen. FRITZ! staat voor snel internet, het thuisnetwerk en makkelijke telefonie. Miljoenen tevreden klanten en honderden met awards beloonde producten bevestigen AVM’s toewijding aan de hoge kwaliteit van de FRITZ! producten en eerste klas klantenservice. www.avm.de/en/

DrayTek

DrayTek is in 1997 door een getalenteerde groep engineers opgericht en wereldwijd uitgegroeid tot een toonaangevende producent van datacommunicatie producten. DrayTek heeft in haar producten een geïntegreerde mix van geavanceerde firewalls, VPN in combinatie met VoIP en wireless. Het assortiment bestaat onder meer uit Gigabit breedband routers, glasvezel, VDSL2 en ADSL 2/2+ modem/routers, switches, VoIP en wireless apparatuur. Met dit uitgebreide assortiment kan DrayTek voor elke toepassing een geschikt product aanbieden. DrayTek is samen met haar partners continu bezig om vooruit te zien en in te spelen op de ontwikkelingen in de markt, zodat nieuwe innovatieve oplossingen op de markt gebracht kunnen worden. www.draytek.nl

Eurofiber

Eurofiber is de grootste onafhankelijke aanbieder van glasvezel voor de zakelijke markt in Nederland. Eurofiber is opgericht in 2000 en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met ruim 145 medewerkers en vestigingen in Maarssen en Brussel. Organisaties kunnen bij Eurofiber terecht voor onbelichte glasvezelverbindingen, Ethernetdiensten, co-locatie diensten in het datacenter in de regio Utrecht en optische transmissiediensten over DWDM. Ons fijnmazige glasvezelnetwerk strekt zich uit over Nederland, België en daarbuiten en wordt continu uitgebreid. Ruim 25% van het internetverkeer in Nederland gaat over ons netwerk. Van het mobiele communicatieverkeer is dat ruim 50%.

http://www.eurofiber.nl

Genexis

Genexis is a trendsetting European company dedicated to the development of home gateways for fiber-to-the-home networks. Our design philosophy takes the full product lifetime into account: from investment and installation through to operation, Genexis products deliver the lowest cost of ownership. At the same time, Genexis focuses on developing innovative products aimed at taking full advantage of optical fiber. Our company’s solid technical knowledge and skills in fiber technology, Ethernet/IP and CATV networks, result in unmatched product performance. Our extensive portfolio, combined with excellent customer-tailored service, makes Genexis a number one choice for many FTTH projects worldwide.

www.genexis.nl

Golla

Golla is the original brand specialized in fashionable bags for portable electronics. By blending creative influences of fashion, lifestyle and technology Golla is turning heads in over 100 countries. Golla bags are known for their wide array of colours, funky prints and good quality. Golla’s complete collection includes an extensive range of bags for mobile phones, smartphones, iPhone, iPod, MP3 players, digital cameras, mirrorless cameras, SLR and DSLR cameras, e-readers, tablets, iPads, MacBooks, and laptops from 10” to 17.3”. http://www.golla.com

T-Mobile

T‑Mobile Netherlands BV is onderdeel van Deutsche Telekom AG, een van de leidende communicatie ondernemingen in de wereld. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten.

De mobiele telecom-markt is sterk in beweging. Vooral de opmars van mobiel internet de laatste jaren is indrukwekkend. T-Mobile loopt voorop met mobiel internet in Nederland. Als eerste introduceerde T-Mobile in 2008 de iPhone in Nederland. Begin 2009 was T-Mobile ook de eerste die een Android smart phone op de Nederlandse markt bracht.  

Miljoenen klanten met een smart phone en het steeds intensievere gebruik van mobiel internet leidt tot een spectaculaire groei van data over het T-Mobile netwerk. Over 2011 bedroeg de groei van data over het T-Mobile netwerk 97% ten opzichte van 2010. Om deze groei te faciliteren en klanten een goede mobiele ervaring te garanderen, investeert T-Mobile continu in capaciteit en betrouwbaarheid van het netwerk. T-Mobile kondigde in augustus 2012 aan ook in Nederland een nieuw mobiel netwerk bouwen (LTE). Met LTE krijgen klanten van T-Mobile een nog betere en snellere mobiele internetervaring.

Meer informatie: www.t-mobile.nl


Events   /   Recent Events