0

Alcadis ISP Solutions

Alcadis is een netwerk specialist met een focus op breedband en draadloze connectiviteit. Met professional services en een geavanceerd productportfolio zijn wij een waardevolle partner voor Internet Service Providers, operators en een breed partnerkanaal. Wij specialiseren ons in intelligente netwerkinfrastructuren die the Internet of Everything overal kunnen faciliteren, zowel in huis als onderweg. Als Authorized Partner van Technicolor biedt Alcadis (customized) CPE, managementtools en Connected Home software waarmee services, content en devices in één ecosysteem met elkaar verbonden kunnen worden. Met deze Technicolor Connected Life solutions brengen we innovatieve services binnen handbereik.

http://isp.alcadis.nl

AVM

AVM maakt producten voor breedbandverbindingen en intelligente thuisnetwerken. Met de FRITZ! productlijn voor DSL, kabel, LTE, wireless LAN, DECT en powerline, is AVM de grootste producent van breedbandapparatuur en Smart Home producten in Duitsland en Europa. De FRITZ!Box is het meest bekende merk voor draadloze routers in Duitsland. AVM heeft 700 werknemers en genereerde in boekjaar 2017 een omzet van €490 miljoen. 

AVM werd in 1986 opgericht in Berlijn en is vanaf het begin bezig geweest met de ontwikkeling van zijn eigen veilige en innovatieve producten voor breedbandverbindingen. FRITZ! staat voor snel internet, het thuisnetwerk en makkelijke telefonie. Miljoenen tevreden klanten en honderden met awards beloonde producten bevestigen AVM’s toewijding aan de hoge kwaliteit van de FRITZ! producten en eerste klas klantenservice. www.avm.de/en/

Eurofiber

Eurofiber is de grootste onafhankelijke aanbieder van glasvezel voor de zakelijke markt in Nederland. Eurofiber is opgericht in 2000 en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met ruim 145 medewerkers en vestigingen in Maarssen en Brussel. Organisaties kunnen bij Eurofiber terecht voor onbelichte glasvezelverbindingen, Ethernetdiensten, co-locatie diensten in het datacenter in de regio Utrecht en optische transmissiediensten over DWDM. Ons fijnmazige glasvezelnetwerk strekt zich uit over Nederland, België en daarbuiten en wordt continu uitgebreid. Ruim 25% van het internetverkeer in Nederland gaat over ons netwerk. Van het mobiele communicatieverkeer is dat ruim 50%.

http://www.eurofiber.nl

Golla

Golla is the original brand specialized in fashionable bags for portable electronics. By blending creative influences of fashion, lifestyle and technology Golla is turning heads in over 100 countries. Golla bags are known for their wide array of colours, funky prints and good quality. Golla’s complete collection includes an extensive range of bags for mobile phones, smartphones, iPhone, iPod, MP3 players, digital cameras, mirrorless cameras, SLR and DSLR cameras, e-readers, tablets, iPads, MacBooks, and laptops from 10” to 17.3”. http://www.golla.com


Events   /   Recent Events