0

Bart Oskam

COO Eurofiber Group

Bart Oskam (1966) is Chief Operating Officer van Eurofiber Group. Hij maakt sinds 2007 deel uit van de Raad van Bestuur. Bart heeft ruim twintig jaar ervaring in de telecom- en ICT-sector en vervulde senior executive functies bij KPN, BaByXL en Tiscali. Als Chief Operating Officer is hij onder meer verantwoordelijk voor Eurofiber’s innovatiestrategie op het gebied van netwerken en IT. Bart’s inspiratiebron is de enorme relevantie van ICT op de technologische, economische en maatschappelijke vooruitgang. De essentiële bijdrage van Eurofiber op dit gebied is een belangrijke reden van zijn toewijding aan de onderneming. 

Bas Kling

Bas Kling werkt bij i3D.net als Sales Manager en zit 10 jaar in de ICT.

i3D.net is een Infrastructure as a Service provider uit Rotterdam met een eigen datacenter SmartDC. Het bedrijf biedt we on-demand server en storage capaciteit aan bedrijven, middels dynamic provisioning uit een pool van meer dan 3000 servers. Naast deze datacenter locatie heeft i3D.net 22 locaties wereldwijd waar ze diensten kunnen aanbieden. Met name in de gaming industrie is het gemanaged netwerk dat deze locaties met elkaar verbindt (meer dan 250 Gbit transatlantisch) een belangrijke factor. i3D.net staat geranked in de DeLoitte Fast 50 als snelst groeiende hosting provider. Bas heeft voor i3D.net gewerkt bij o.a. Dell en HP

Ed Achterberg

CEO Telecompaper

Ed Achterberg heeft Telecompaper in 2000 opgericht. Als senior research analyst heeft hij gedetailleerde kennis van de telecommunicatie industrie van de Benelux. Zijn focus ligt op het leveren van diepteanalyses over trends in de Benelux en de west Europese industrie, voor zowel mobiel als de vaste/breedband markt. Voor Telecompaper, gestart in 1995, was Ed Achterberg telecom consultant en gefocust op telecom wetten en reguleringen, nummering, interconnecties, en nummer overdraging van verschillende telecom operators, waaronder BEN, Dutchtone, Enertel, Callmax, BT/Telfort en anderen. Hij heeft een Master of Science degree van de Technische Universiteit Delft.

Erik Compter

Senior Analyst, Telecompaper

Erik Compter has been working for Telecompaper since November 2000. He is responsible for quality and content of the Dutch section of Telecompaper. Erik writes news abstracts, background articles and market commentary’s for the internet site. Erik also conducts research on the Dutch FTTH market and is responsible for the Telecompaper events. Erik holds a BA in Information Services and Management (IDM) from the Hogeschool Brabant in Tilburg.

Frank Meywerk

CTO T-Mobile Nederland

George Seton

Directeur Bullseye

Zowel BullsEye WiFi als George Seton zijn nieuwkomers in de telecomwereld. Na een carrière als directeur van de inkoopcentrale bij een internationale hotelketen is hij samen met Rolf Boerkoel founding partner in BullsEye WiFi. BullsEye WiFi is voortgekomen uit een internationale denktank en heeft zich in eerste instantie tot doel gesteld om in de G36-steden in Nederland een volwaardig - en voor zowel de gebruiker als de gemeenten - gratis city center wifi netwerk aan te leggen. Middels reclame op het mobiele device wordt dit bekostigd. Location based marketing als dienstverlening aan retailers in de stadscentra is onze focus.

Hans Osnabrugge

Directeur RBN / Ringcredible

Hans is founding partner bij investeringsmaatschappij Brooklyn Ventures,die met kapitaal en management investeert in innovatievebusinessmodellen. Namens Brooklyn Ventures heeft hij 2,5 jaar geledenmede aan de wieg gestaan van RBN (Roaming Bestaat Niet) en heeft dezenieuwkomer afgelopen jaar succesvol naar de volgende fase gebracht. RBNheeft zich gespecialiseerd in mobiele VoIP en is met haar eigen B2C merk"RingCredible" in 45 landen actief. Tevens biedt zij haar diensten inwhite label vorm in verschillende landen aan voor zowel nieuwe alsbestaande challengers op de telecommarkt zoals SimpleMobile, Yeloworlden Scarlet.

Joep Stassen

Dagvoorzitter

Joep Stassen (1966) is corporate comedian. Hij treedt op als entertainer en moderator op bedrijfsbijeenkomsten en congressen. Daarbij maakt hij dankbaar gebruik van zijn dubbele achtergrond: die van stand-up comedian en bedrijfskundige. In de wolact, als spreker of als dagvoorzitter: hij maakt het leuk en zinvol tegelijk. Het gaat ergens over. Stand-up comedy leerde hij bij de Comedytrain. Hij speelde jarenlang in cafés door het land en het thuishonk Toomler te Amsterdam. Tegelijkertijd werkte hij eerst bij Ahold en later als docent aan de School of Economics van de Hogeschool Inholland. Hij studeerde bedrijfskunde aan Nyenrode en economie aan de VU.

Judith Hordijk

Marketing Manager Video on Demand Pathé

Judith Hordijk is Marketing & Business Development Manager bij Pathé Thuis. Een video on demand dienst, die het mogelijk maakt om thuis de laatste en beste films te kijken. Twaalf maanden na de lancering telt het video on demand-platform 125.000 unieke accounts en zijn er bijna 1,3 miljoen streams bekeken. Judith is nauw betrokken geweest bij het in de markt zetten van deze online dienst. Hiervoor was zij actief in marketing advies functies bij diverse bedrijven in de media, waaronder Hyves en Universal Media.

Luc Boeke

Competitive Intelligence Manager Mobistar

Marcel van de Pol

Principal Consultant Telecom, Media & Technology Atos

‘Na zijn studie rechten is Marcel gestart als advocaat-stagiaire ondernemingsrecht. Al vrij snel stapte hij over naar de telecom industrie waar hij de afgelopen 14 jaar in verschillende rollen heeft gewerkt. Sinds  7 jaar werkt Marcel voor Atos Consulting. Hier heeft  hij onder meer de afgelopen jaren de White Papers van Atos over de ontwikkelingen op de telecom markt begeleid. Marcel is vorig jaar afgestudeerd aan de INSEAD Business School. Zijn afstudeeropdracht ging in op de vraag of de geïntegreerde telecom operator zou moeten desintegreren om meer aandeelhouders waarde te creëren’.

Rob Shuter

CEO Vodafone Nederland

Rob is a Chartered Accountant by profession, having served his articles with Deloitte in Johannesburg. Most of Rob’s career has been in banking including serving as head of investment banking at Standard Bank and head of retail banking at Nedbank. Nedbank Retail employs over 16 000 people and has operations in South Africa, the UK and the Channel Islands.  Rob has always enjoyed working in the strategy and leadership fields and was head of strategy and corporate affairs for Nedbank prior to being appointed to run their retail banking division in 2004. In 2008 Rob was awarded South Africa’s leading manager award by consulting firm CRF, succeeding the CEO of Gold Fields. In 2009 Rob joined Vodacom Group as Chief Financial Officer. Rob’s portfolio at Vodacom includes finance, group risk, business development, treasury, tax and internal audit. In 2012 Rob joined Vodafone Netherlands as Chief Executive Officer. Rob is 45 years old, married and father of 3 children. He has a variety of interests including reading, travel, poetry, South African history and music. Rob is an avid endurance sportsman, having completed many running, canoeing and cycling events including 5 ironman triathlons. 

Tim Poulus

Analyst

Tim Poulus is sinds november 2008 analist bij Telecompaper. Het doen van financiële analyses van de kwartaalcijfers is zijn primaire focus, met als resultaat een grote database met alle operationele en financiële data van tal van telecom, media en tech bedrijven. Andere specifieke expertise gebieden van Tim zijn ontwikkelingen in next-generation netwerken (glasvezel, LTE en WiFi) en OTT video diensten. Bij grote gebeurtenissen in de media- en telecomsector acteert Tim als woordvoerder voor Telecompaper op radio en TV, daarnaast verzorgt hij regelmatig webinars en masterclasses en geeft presentaties bij klanten. Tim volgt de TMT markt als sinds 1999, voor Telecompaper deed hij dat bij IRIS Research (onderdeel van de Robeco Group).  


Events   /   Recent Events