0

Welkom op de programmapagina van Connected 2014. Volgens beproefd concept heeft Telecompaper de dag in drieën gedeeld met overzichtelijke blokken en interessante sprekers.

10.00 uur Opening door dagvoorzitter Joep Stassen

10:15 - 11:30  BLOK 1- CONNECTED AS WE ARE

Ed Achterberg, Telecompaper

Een update over de Connected wereld.

Erik Hoving, KPN

Waar ontmoeten KPN en technische ontwikkelingen zoals de connected home en Internet of Things elkaar? Hoving vertelt over de kansen voor zijn bedrijf en hoe de markt zich in KPN-ogen verder zal ontwikkelen.

Steven Spittaels, McKinsey

'Driving growth in an increasingly connected digital world'

Pauze

12:15 - 14:15 BLOK 2 - CONNECTed Services

Tom Sorgeloos, Orange Group

‘The next challenges for Telco’s in the connected society’. Sorgeloos geeft een presentatie over de rol van de telecom operators in het kader van de internationale ontwikkelingen rondom being connected.

Jeroen Kramer, NPO

Gerlas van den Hoven, Genexis

De toekomst van de operator: een nieuwe rol, een nieuw business model. Het einde van triple play en het begin van infinite play. Een presentatie over waardecreatie richting de consument.

Willem Jan Krab, Delta

Delta loopt onder Nederlandse serviceproviders voorop met het aanbieden van domotica en connected life-diensten. Krab presenteert de rol van het telecombedrijf/ISP in deze wereld. Delta sloot onlangs onder andere een contract met Intamac voor de ingebruikname van het monitoring platform Enso.

Raimo van der Klein, Glasseffect

Een presentatie over wearables, beacons en Google Glass. Van der Klein is ondernemer die onder andere bij Layar is betrokken. Ook prijkt zijn naam bij Vinson (aanbieder van OTT tv tools) en nu is hij bezig met Glasseffect. 

Pauze

15:00 - 16:30 BLOK 3 - CONNECTionS

Nico Dammers, City Wireless

Actief in Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Alkmaar, Katwijk en Rotterdam. Dammers geeft een presentatie over samenwerkingsverbanden en de functie van draadloze netwerken in binnensteden. Aan bod komen onder andere looproutes, testen met contactloos betalen, sensoren om luchtkwaliteit te meten en meer. 

Randolf Nijsse, CIF

Fibre to the everything als variant op Internet of Everything. Nijsse geeft een toelichting op het investeerdersperspectief rondom netwerkvernieuwing in buitengebieden,... (masten, netwerken, etc.).

Frederic van Durme, Technicolor

Op weg naar een ecosysteem voor de connected home. Een presentatie over Qeo, de AllSeen Alliance, Technicolor en over de ontwikkelingen in deze markt.

Tim Poulus, Telecompaper

Analist van de telecommarkt in het algemeen en kenner van de OTT-markt in het bijzonder.Events   /   Recent Events

Overzicht events
Overzicht van alle events van Telecompaper
::: alle events