0

Feyo Sickinghe

Bird & Bird

Since 2007 Feyo Sickinghe has an institutionalized lobbying practice within international law firm Bird & Bird in representing communications companies towards regulators, the government and members of parliament, supporting companies in their lobbying activities on the basis of an extensive network in the telecom and media sector and the administration. Much of his time is devoted to securing the interests of Bird & Bird’s clients by lobbying on a high political level. He is also involved, often as chairman or moderator, in a wide variety of media and telecom events.

Gerard Boogert

OPTA

Gerard Boogert is programma manager NGN bij OPTA. In deze functie is hij verantwoordelijk voor verschillende projecten die relatie hebben met de introductie van NGN in Nederland. Het meest recente project is het vaststellen van regulering en tariefbeleidsregels voor FTTH ontbundelde toegang. Boogert is binnen OPTA ook lid van de ERG-werkgroep NGA. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de telecomsector, in verschillende technische, commerciële en business management functies en is vanaf 2002 werkzaam bij OPTA.

Günther Vogelpoel

Tele2 Nederland

Na zijn studie aan de Hoge School Rotterdam belandde Günther Vogelpoel in 1995 direct in zijn eerste management functie bij Hotel New York in Rotterdam. Hij werd daar verantwoordelijk voor alle Restaurant & Banquetting activiteiten. In 1999 maakte hij de overstap naar telecom en begon bij prijsvechter Tele2 als Manager Zakelijke Markt. Binnen Tele2 maakte hij diverse stappen over verschillende disciplines (Marketing Manager vaste telefonie, Directeur Customer Operations Benelux, UK & Ireland) om in mei 2005 benoemd te worden tot Chief Operating Officer van Tele2 Nederland. Na de overname van Versatel werd Vogelpoel in juni 2006 aangesteld als Directeur Consumentenmarkt en is hij verantwoordelijk voor de 4 business lines: Vaste telefonie, mobiele telefonie, DSL producten & Interactieve Televisie. De ruim 9 jaar bij Tele2 als zeer snel veranderend bedrijf, hebben Vogelpoel gepokt en gemazeld in het opereren als challenger in "emerging markets".

Henk Doorenspleet

Financial analyst, Rabobank International

Henk Doorenspleet is verbonden aan Rabobank International als analist binnen de Telecom, Media & Internet Group. Doorenspleet heeft ruim 20 jaar ervaring in de telecommunicatiemarkt, waarin hij onder andere als architect en consultant heeft gewerkt. Hij werkt nu acht jaar als analist in de bankwereld. Rabobank International brengt sinds 2001 de Nederlandse FTTH-sector in kaart.

Jan Davids

Reggefiber

Jan Davids is per 1 februari 2009 bij Reggefiber begonnen, waar hij verantwoordelijk is voor Wholesale, Business Development, Marketing en Communicatie. Voor Reggefiber werkte hij bij KPN als Strategie Consultant, waar hij o.m. betrokken was bij de oprichting van de Reggefiber Joint Venture met KPN en de samenwerking van KPN met GlasvezelNetwerkAmsterdam (GNA). Daarvoor was hij in verschillende functies werkzaam in de Kabeltelevisie-industrie bij Vecai, NKM en Casema. Jan is vice-voorzitter van Nederland Breedbandland.

Job Witteman

AMS-IX

Job Witteman is sinds de oprichting in 2000 chief executive officer van de AMS-IX company en daarvoor, sinds 1997, medeoprichter van de AMS-IX stichting. Hij is tevens oprichter en lid van het managementteam van Euro-IX, een platform voor Europese internet exchanges. Voor AMS-IX werkte Witteman o.a. bij UPC en GlobalOne/France Telecom. Bij beide bedrijven was hij verantwoordelijk voor het Europese internet dienstenportfolio. Daarvoor was hij betrokken bij de oprichting van de eerste commerciële pan-Europese ISP EUnet.

Karel Helsen

FTTH Council Europe

Karel Helsen is in april 2009 verkozen tot voorzitter van de FTTH Council Europe. Helsen is tevens Vice President en Director of Marketing bij Draka Communications. Karel Helsen heeft ruim 2 decennia ervaring in de elektronica- en telecomindustrie, waarbinnen hij marketing en business development in diverse landen heeft gecombineerd. Helsen is sinds juni 2007 actief binnen de FTTH Council Europe. Hij is voorzitter van het nieuw gevormde ‘Deployment and Operation’ comité, waarin ‘Infrastructure’ en ‘Architecture’ zijn samengevoegd. Helsen is gepromoveerd op het gebied van Computer Wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht.

T. van Melsem Kocsis

Emtelle

Tibor F.T. van Melsem Kocsis is Chief Marketing Officer bij Emtelle Group en lid van de Board of Directors. Sinds 2001 werkt hij voor Emtelle Europe, aanvankelijk als verantwoordelijke voor marketing en sales in Duitsland, Zwitserland en Italië en sinds 2007 in zijn huidige functie. Van Melsem Kocsis werkte darvoor onder andere voor MCI WorldCom en Vodafone Nederland. Tot oktober 2008 was hij als lid van de Board of Directors actief binnen de FTTH Council Europe.

Tim Poulus

Analyst

Tim Poulus is sinds november 2008 analist bij Telecompaper. Het doen van financiële analyses van de kwartaalcijfers is zijn primaire focus, met als resultaat een grote database met alle operationele en financiële data van tal van telecom, media en tech bedrijven. Andere specifieke expertise gebieden van Tim zijn ontwikkelingen in next-generation netwerken (glasvezel, LTE en WiFi) en OTT video diensten. Bij grote gebeurtenissen in de media- en telecomsector acteert Tim als woordvoerder voor Telecompaper op radio en TV, daarnaast verzorgt hij regelmatig webinars en masterclasses en geeft presentaties bij klanten. Tim volgt de TMT markt als sinds 1999, voor Telecompaper deed hij dat bij IRIS Research (onderdeel van de Robeco Group).  


Events   /   Recent Events

Overzicht events
Overzicht van alle events van Telecompaper
::: alle events