0

Masterclass mobiel

Telecompaper start de eerste Masterclass met een onderwerp dat in beweging blijft: de mobiele sector. Mobiele aanbieders gaan samen door overnames, gaan daarmee hun portfolio’s ook steeds meer op elkaar lijken? Hoe onderscheiden ze zich nog

Ondertussen zetten op de handsetmarkt nieuwe challengers, voornamelijk uit het oosten, telkens een aanval in op vooral de onderkant van de Nederlandse handsetmarkt. Maar hoe groot is die vijver? En wat kunnen we verwachten in het hogere segment

De Masterclass vindt plaats op donderdag 27 juni in Hotel van der Valk - Houten. Inloop is vanaf 13:00 uur. Het programma start om 13:30 uur en bestaat uit drie onderdelen van elk zo’n 45 minuten, te weten handsets, mobiele proposities en de toekomst op mobiel gebied. Alle drie de onderdelen zijn geënt op de Nederlandse consumentenmarkt. De Masterclass wordt afgesloten met een lunch, met mogelijkheden tot netwerken. 

Om een interactieve setting te creëren is het aantal plekken beperkt. Registreer u daarom vandaag nog als deelnemer want voor de Masterclasses geldt: vol=vol.

Handsets

Ron Smeets vertelt u alles over de huidige bewegingen in de handset markt:

  • Hoe is het huidige landschap verdeeld? Hebben alle jongeren een iPhone? Hoe populair zijn tweedehands en refurbished toestellen?
  • Welke nieuwe spelers zijn er actief? Op welke groepen richten zij zich? Gaan zij echt partij bieden tegen de gevestigde orde Apple & Samsung?
  • Wat is voor consumenten belangrijk in een handset? En welke merken overwegen zij voor de toekomst? 

Mobiele proposities

Victor Barnar neemt u mee in de jungle van mobiele proposities:

  • Hoe positioneren de verschillende (sub)merken zich? Waar liggen nog kansen?
  • Kijkend naar de ontwikkeling van bel-, sms- en databundels, wat kunnen we daarvan leren? Wat willen consumenten unlimited bundels of is 5 GB voldoende?
  • Wat is er veranderd na de WFT? Hoe hebben mobiele aanbieder hierop geacteerd? En is het gedrag van consumenten veranderd?

Thema’s van de toekomst

Tim Poulus bespreekt de thema’s die gaan spelen in de toekomst:

  • Wat wordt de impact van 5G? Wie gaat zich mengen in de veiling?
  • Hoe gaat T-Mobile/Tele2 zich (her)positioneren na de merger? Wat wordt de reactie van KPN en VodafoneZiggo?
  • Welke stappen kunnen we van Simpel verwachten?

Events   /   Recent Events