0
Op woensdag 14 november organiseert Telecompaper het congres
 

MOBIEL 2012

CUSTOMER IN CONTROL!?

Mededeling

Tot onze grote spijt heeft KPN besloten de deelname van Marco Visser aan het congres Mobiel 2012, dat woensdag 14 november plaatsvindt in het Singer Theater in Laren, terug te trekken. Er zal vanuit KPN geen andere persoon worden afgevaardigd om de plaats van Marco Visser in te nemen.

Het doet ons deugd om Jan-Piet Nelissen, partner bij A.T. Kearney, aan te kondigen als degene die op de vrijgekomen plaats in het programma een presentatie zal verzorgen. Jan-Piet zal zijn in zijn presentatie ingaan op het programmaonderdeel ‘De onmisbare operator’.

Customer in Control

Voor het derde jaar op rij presenteren wij u het congres Mobiel. Een inspirerende dag, met nieuwe inzichten en een (hernieuwde) kennismaking met een groot aantal branchegenoten is wat wij u ook in 2012 willen voorschotelen. De ontwikkelingen staan - zoals u weet - nooit stil in de mobiele telecomsector. Ook dit jaar zijn er weer onderwerpen te over. Tijdens Mobiel 2012 bieden wij drie onderdelen:

  • Mobiel consumentengedrag
  • De onmisbare smartphone
  • De onmisbare operator

Tijdens Mobiel 2012 zullen alle drie de netwerk operators op C-level niveau vertegenwoordigd zijn op het podium. T-Mobile vaardigt CEO Thomas Berlemann af, terwijl KPN in de persoon van Directeur Consumer Mobile Marco Visser zijn opwachting zal maken. Vodafone heeft ook haar deelname op het podium bevestigd. Houd deze site in de gaten.

Meer dan in de voorgaande jaren zal Telecompaper zijn stempel drukken op het congres. Zij zullen gekoppeld zijn aan actuele research, zoals het jaarlijkse Dutch Smartphone rapport en de nieuwste statistieken, trends en ontwikkelingen.

De voertaal is, afgezien van de internationale bijdragen, Nederlands. Er zal veel ruimte zijn voor discussies, waar de polemiek niet geschuwd wordt. Dagvoorzitter is de opnieuw Joep Stassen. Hij is niet alleen doorgewinterd in de sector, maar weet daarnaast een uitstekende ambiance te creëren. Uiteraard bieden onze congressen volop de mogelijkheid te netwerken. En voor toeleveranciers is een Telecompapercongres een zeer geschikt platform om met een groot aantal klanten en prospects in contact te treden.

 

WIE KOMEN ER?

De congressen van Telecompaper worden bezocht door alle toonaangevende partijen op de Nederlandse telecom- en internetmarkt voor zowel zakelijk als consumentengebruik. Alle spelers die actief zijn in de dynamische mobiele sector zijn aanwezig, waarbij er groeiende interesse is vanuit de media en content industrie.

Ook komen er veel partijen die minder contact met de eindgebruiker hebben, maar zich elders in de waardeketen bevinden. Bedrijven die zich toeleggen op infrastructuur, outsourcing, R&D, system integration, etc. Tevens verwelkomen wij altijd vertegenwoordigers van landelijke en lokale overheden, regelgevende instanties en financiële partijen.

SPONSORING

Indien u interesse heeft om het MOBIEL 2012 congres te sponsoren, kunt u contact opnemen met Marrigje Hartman of Ed Achterberg. Het congres biedt u de unieke gelegenheid om onder de aandacht te komen van de Nederlandse mobiele sector. We werken met een eenvoudige en heldere sponsorpropositie.

Events   /   Recent Events