0

Alcadis ISP Solutions

Alcadis is een netwerk specialist met een focus op breedband en draadloze connectiviteit. Met professional services en een geavanceerd productportfolio zijn wij een waardevolle partner voor Internet Service Providers, operators en een breed partnerkanaal. Wij specialiseren ons in intelligente netwerkinfrastructuren die the Internet of Everything overal kunnen faciliteren, zowel in huis als onderweg. Als Authorized Partner van Technicolor biedt Alcadis (customized) CPE, managementtools en Connected Home software waarmee services, content en devices in één ecosysteem met elkaar verbonden kunnen worden. Met deze Technicolor Connected Life solutions brengen we innovatieve services binnen handbereik.

http://isp.alcadis.nl

DeCom Nederland

DeCom Nederland levert dé resources voor netwerkinfrastructuren op de Nederlandse en Belgische markt. Zij detacheren specialisten bij Operators, Vendors en Turn-Key-aannemers voor ontwerp, bouw en beheer van communicatie-infrastructuren. Bij DeCom Nederland  staat de ontwikkeling en ontplooiing van medewerkers centraal. Dat is de enige manier om de kwaliteiten van mensen tot hun recht te laten komen. Pas dan kunnen diensten optimaal geleverd worden. DeCom Nederland schept die voorwaarden voor optimale prestatie.

www.decomtelecom.nl/

Golla

Golla is the original brand specialized in fashionable bags for portable electronics. By blending creative influences of fashion, lifestyle and technology Golla is turning heads in over 100 countries. Golla bags are known for their wide array of colours, funky prints and good quality. Golla’s complete collection includes an extensive range of bags for mobile phones, smartphones, iPhone, iPod, MP3 players, digital cameras, mirrorless cameras, SLR and DSLR cameras, e-readers, tablets, iPads, MacBooks, and laptops from 10” to 17.3”. http://www.golla.com

T-Mobile

T‑Mobile Netherlands BV is onderdeel van Deutsche Telekom AG, een van de leidende communicatie ondernemingen in de wereld. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten.

De mobiele telecom-markt is sterk in beweging. Vooral de opmars van mobiel internet de laatste jaren is indrukwekkend. T-Mobile loopt voorop met mobiel internet in Nederland. Als eerste introduceerde T-Mobile in 2008 de iPhone in Nederland. Begin 2009 was T-Mobile ook de eerste die een Android smart phone op de Nederlandse markt bracht.  

Miljoenen klanten met een smart phone en het steeds intensievere gebruik van mobiel internet leidt tot een spectaculaire groei van data over het T-Mobile netwerk. Over 2011 bedroeg de groei van data over het T-Mobile netwerk 97% ten opzichte van 2010. Om deze groei te faciliteren en klanten een goede mobiele ervaring te garanderen, investeert T-Mobile continu in capaciteit en betrouwbaarheid van het netwerk. T-Mobile kondigde in augustus 2012 aan ook in Nederland een nieuw mobiel netwerk bouwen (LTE). Met LTE krijgen klanten van T-Mobile een nog betere en snellere mobiele internetervaring.

Meer informatie: www.t-mobile.nl

Voiceworks

Voiceworks is de leverancier van het meest stabiele en innovatieve communicatieplatform voor de zakelijke markt. Met vooruitstrevende ICT technieken worden, met een eigen netwerk en vanuit meerdere gekoppelde datacenters, professionele mobiele-, telefonie- en datadiensten geleverd.

Voiceworks levert Wholesale oplossingen aan partijen op basis van hun eigen propositie. Voiceworks onderscheidt zich in de markt door het leveren van aantoonbare toegevoegde waarde op haar diensten die resulteren in een blijvende hoge klanttevredenheid. De ondersteuning die Voiceworks aan partners biedt geeft hen ongekende groeimogelijkheden. 

Voor meer informatie: www.voiceworks.nl


Events   /   Recent Events