0

Bart Heinink

Directeur / Eigenaar Greenet

Bart is mede-oprichter en eigenaar van Greenet, een provider die zich richt op het buitengebied. Door gebruik te maken van vraagbundeling en efficiente technologie (zoals draadloos) in te zetten, biedt Greenet breedband in het buitengebied. Bart heeft een achtergrond in sociologie en bedrijfskunde. Hij is in 1999 begonnen bij Strategy & Business Development bij KPN Mobile en betrokken geweest bij de UMTS veilingen in Nederland en Belgie. Verder heeft hij voor verschillende deelnemingen van France Telecom (later T-Moblie) in Nederland gewerkt (Orange, Wanadoo en Online). Bij Online was Bart verantwoordelijk voor Regelgeving, Wholesale en Access Strategy. Sinds april 2011 is Bart actief als zelfstandig ondernemer.

Bart Hofker

Director Consumer Business Unit Vodafone

Bart Hofker is sinds maart 2008 Director Consumer Business Unit bij Vodafone Nederland. Hij is verantwoordelijk voor alle verkoop-, marketing- en marketingcommunicatieactiviteiten voor de consumentenmarkt. Voordat hij bij Vodafone begon, werkte Hofker bij energiebedrijf Nuon, in zijn laatste functie als Commercieel Directeur voor het retailsegment. Daarvoor werkte hij bij KPN, waar hij diverse senior marketing-managementfuncties in Nederland en Tsjechië bekleedde. Bart Hofker studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Ed Achterberg

CEO Telecompaper

Ed Achterberg heeft Telecompaper in 2000 opgericht. Als senior research analyst heeft hij gedetailleerde kennis van de telecommunicatie industrie van de Benelux. Zijn focus ligt op het leveren van diepteanalyses over trends in de Benelux en de west Europese industrie, voor zowel mobiel als de vaste/breedband markt. Voor Telecompaper, gestart in 1995, was Ed Achterberg telecom consultant en gefocust op telecom wetten en reguleringen, nummering, interconnecties, en nummer overdraging van verschillende telecom operators, waaronder BEN, Dutchtone, Enertel, Callmax, BT/Telfort en anderen. Hij heeft een Master of Science degree van de Technische Universiteit Delft.

Hans van Elsen

CTO Alcadis ISP Solutions

Hans van Elsen heeft meer dan 10 jaar ervaring in de Enterprise en Operator IP-infrastructuur. Sinds 2006 is Hans zich gaan toeleggen op de ontwikkelingen rondom mobiele datacommunicatie en hieruit heeft hij in 2007 aan de wieg gestaan van “Muniwireless Networks” in diverse steden binnen Europa. Deze ervaring wordt nu toegepast in de ontwikkelingen rondom 3G-offloading. “Ik sta graag aan de voorkant van nieuwe technische ontwikkelingen en ben een voorvechter van marktontwikkeling door innovatie met sterke focus op resultaten”.

Jan-Piet Nelissen

Partner A.T. Kearney

Jan-Piet Nelissen is an A.T. Kearney Partner in the Communications, Media & Technology and the Strategy, Marketing & Sales Practice. He has over 13 years consulting experience, with a focus on the telecom industry for both fixed and mobile operators as well as media companie. His functional expertise includes Marketing & sales and Strategy enterprise transformation and Customer Experience improvement.

Before Jan-Piet started his career in consulting he was a Naval Officer for the Royal Netherlands Navy for 7 years and worked for KLM Cargo for 3 years.

Joep Stassen

Dagvoorzitter

Joep Stassen (1966) is corporate comedian. Hij treedt op als entertainer en moderator op bedrijfsbijeenkomsten en congressen. Daarbij maakt hij dankbaar gebruik van zijn dubbele achtergrond: die van stand-up comedian en bedrijfskundige. In de wolact, als spreker of als dagvoorzitter: hij maakt het leuk en zinvol tegelijk. Het gaat ergens over. Stand-up comedy leerde hij bij de Comedytrain. Hij speelde jarenlang in cafés door het land en het thuishonk Toomler te Amsterdam. Tegelijkertijd werkte hij eerst bij Ahold en later als docent aan de School of Economics van de Hogeschool Inholland. Hij studeerde bedrijfskunde aan Nyenrode en economie aan de VU.

Joris Tinbergen

Directeur Google Nederland

Joris Tinbergen is als lid van de directie van Google Nederland verantwoordelijk voor de Technology Sector. Op basis van trends in technologische ontwikkelingen en consumentengedrag adviseert hij bedrijven hoe het internet optimaal in te zetten voor het bereiken van hun doelstellingen.

Eerder werkte hij in diverse functies bij KPN (onder andere bij de start up van KPN-Orange, nu BASE) en Telfort, waar hij verantwoordelijk was voor de lancering van Mobiel Breedband. Joris studeerde bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Maarten van Vliet

Researcher en redacteur Telecompaper

Maarten van Vliet is redacteur en onderzoeker. Binnen Telecompaper houdt hij zich met name bezig met ontwikkelingen in de markt voor mobiele devices. Voor Telecompaper werkte hij enkele jaren bij het ICT-magazine Telecom Update. Ook werkte hij enige tijd voor Vodafone in een commerciële rol. Van Vliet is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht en heeft een doctoraal diploma Letterkunde.

Max Mouwen

Directeur Verkoop & Service Internet ING

Na zijn studie Bedrijfskunde in Rotterdam startte Max zijn carrière bij ING. Als informatie-analyst, stafmedewerker, productmanager en consultant werd hij ervaren in de wereld van klantrelevante innovaties, vooral op het gebied van betalingsverkeer en muli-kanaal strategie.
Na 11 jaar werd hij in 1999 werkzaam bij SNS Bank en zette daar de e-commerce afdeling op. Hij werd hoofd Formulemanagement en ontwikkelde de internet dienstverlening, de volgende generatie bankkantoren en call, en herdefinieerde de overall strategie.
In 2005 stapte hij over naar ABNAMRO om daar de digitale kanalen verder te ontwikkelen in de competitieve Nederlandse markt: internet, mobiele diensten, geldautomaten, IVR, spraaknavigatie en interactieve televisie.
In 2010 ging hij, terug naar zijn roots, naar ING om daar als Internet Directeur de digitale dienstverlening (internet  bankieren, mobiel bankieren en social media) aan klanten naar een volgend niveau te leiden.

Michiel Buitelaar

COO Sanoma Media Nederland

Michiel Buitelaar is COO, member of the Board of Sanoma Media Netherlands. He is primarily responsible for the digital business; as well as for some 'integrated clusters' (automotive, sport) that cross media. Michiel graduated in Delft, at the faculty of Technical Mathematics and Computer Science; and went to London Business School. Before Sanoma, he worked in telecoms (KPN, Orange, Ben) and at Endemol.

Raul Pesch

Manager Operators Channel Microsoft

Simon van Duivenvoorde

Business Developer Wakoopa

Simon van Duivenvoorde (September 14th, 1983) is a passionate digital native. In various roles he spent time on client-, agency-, and now, technology supplier side. He combines this experience with a broad knowledge of trends and developments in the online field. With Wakoopa he's currently revolutionizing online research and aiming for world domination.

Thomas Berlemann

CEO T-Mobile Nederland

Op 1 januari 2012 is Thomas Berlemann gestart als Algemeen Directeur bij T-Mobile Netherlands. Thomas Berlemann heeft diverse management posities bekleed bij onder andere Mannesmann, Otto Versand en AOL Europe voordat hij in 2003 bij de Deutsche Telekom Group aantrad als Directeur Klantenservice van T-Mobile Deutschland. Vanaf 2007 was Thomas Berlemann lid van de directie van T-Home en Directeur Deutsche Telekom Klantenservice. In Duitsland heeft hij de klantenservice organisaties van T-Online, T-Home en T-Mobile geïntegreerd in Deutsche Telekom Klantenservice. Voordat Berlemann bij T-Mobile Netherlands was aangesteld, was zijn laatste functie Directeur Sales en Service bij Telekom Deutschland.

Tim Poulus

Analyst

Tim Poulus is sinds november 2008 analist bij Telecompaper. Het doen van financiële analyses van de kwartaalcijfers is zijn primaire focus, met als resultaat een grote database met alle operationele en financiële data van tal van telecom, media en tech bedrijven. Andere specifieke expertise gebieden van Tim zijn ontwikkelingen in next-generation netwerken (glasvezel, LTE en WiFi) en OTT video diensten. Bij grote gebeurtenissen in de media- en telecomsector acteert Tim als woordvoerder voor Telecompaper op radio en TV, daarnaast verzorgt hij regelmatig webinars en masterclasses en geeft presentaties bij klanten. Tim volgt de TMT markt als sinds 1999, voor Telecompaper deed hij dat bij IRIS Research (onderdeel van de Robeco Group).  


Events   /   Recent Events