0

Programma

Blok 1 - 10:00-11:45

De opening van het congres wordt verzorgd door Joep Stassen, de vaste dagvoorzitter van de twee jaarlijkse congressen die Telecompaper organiseert.

Telecompaper

  • Zoals u van ons gewend bent, zal Ed Achterberg, directeur van Telecompaper, zijn licht laten schijnen op de stand van zaken in de Nederlandse telecommarkt. In vogelvlucht stipt Achterberg diverse trends en ontwikkelingen uit binnen- en buitenland aan.

KPN

  • Eelco Blok, CEO van KPN, houdt een betoog over de veranderende marktomstandigheden. De consolidatiegolf in de telecomwereld laat ook Nederland niet onberoerd. Naast de mogelijke fusie tussen kabelgrootheden Ziggo en UPC staat KPN in de schijnwerpers. Vorig jaar was het zelf bijna ten prooi gevallen aan America Movil. Dit jaar verkocht het de Duitse dochter E-Plus en het wil voor 100 procent eigenaar worden van Reggefiber.

VINCENT EVERTS

  • Trendwatcher Vincent Everts neemt het publiek mee in een presentatie over innovatie, nieuwe gadgets en nieuwe toepassingen. Everts vertelt over Change!

 

Pauze

Blok 2 - 12:30-14:15

Facebook

  • Facebook behoort al jarenlang tot de meest gebruikte diensten op mobiele devices. Niet alleen wereldwijd, maar ook in Nederland. Dorianne Richelle zal een presentatie geven over het veranderend gebruik en de toekomstplannen van Facebook.

FreedomPop

  • Het freemium model is nieuw in de West-Europese mobiele telecommarkt, maar is succesvol in de Verenigde Staten. Na een introductie later dit jaar in België, zal FreedomPop begin 2015 zijn intrede doen in Nederland. Stephen Stokols, CEO van het Amerikaanse bedrijf, heeft zijn medewerking aan het congres toegezegd. FreedomPop zal ingaan op de Europese expansieplannen.

Sense

  • Sensors zijn in staat om onze fysieke, mentale, sociale en emotionele staat van zijn vast te leggen. Met deze inzichten is het mogelijk om gezondheids- en gedragsapplicaties te ontwikkelen die de kwaliteit van leven verbetert. Sense heeft zes jaar ervaring in het toepassen van dergelijke sensors. Jan Peter Larsen vertelt over de veranderingen in de markt die voor grote kansen zorgen. Denk aan de ontwikkeling van smartphones en wearables. 

Ericsson 

  • Wat zijn de ontwikkelingen rondom de Connected Car? De Connected Car zal al op vrij korte termijn grote impact hebben voor de roadmap van mobiele operators, zo verwacht Tim Wouda van Ericsson. Wat betekent dit voor de MNO's en wat doet Ericsson op dit gebied?  

Pauze

 

Blok 3 - 15:00-16:30

T-Mobile

  • Na het afstoten van Online.nl heeft T-Mobile een duidelijke keuze gemaakt voor een mobile only strategie. Mark Klein is algemeen directeur van T-Mobile Nederland en legt uit hoe zijn bedrijf zich positioneert. Is mobile only anno 2014/2015 houdbaar?

Vodafone

  • Rob Shuter, CEO Vodafone Nederland, geeft zijn visie op actuele gebeurtenissen binnen de Nederlandse telecomsector.

Deutsche Telekom

  • Niek Jan van Damme is CEO van de Duitse tak van Deutsche Telekom. Zijn verhaal zal ingaan op de veranderingen die LTE voor zijn organisatie betekenden. Deutsche Telekom behoorde tot de kopgroep van Europese operators als het gaat om de uitrol en commerciële introductie van LTE. De presentatie staat in het teken van ‘Learnings uit het buitenland’.

 


Events   /   Recent Events

Overzicht events
Overzicht van alle events van Telecompaper
::: alle events