0

Alcadis ISP Solutions

Alcadis is een netwerk specialist met een focus op breedband en draadloze connectiviteit. Met professional services en een geavanceerd productportfolio zijn wij een waardevolle partner voor Internet Service Providers, operators en een breed partnerkanaal. Wij specialiseren ons in intelligente netwerkinfrastructuren die the Internet of Everything overal kunnen faciliteren, zowel in huis als onderweg. Als Authorized Partner van Technicolor biedt Alcadis (customized) CPE, managementtools en Connected Home software waarmee services, content en devices in één ecosysteem met elkaar verbonden kunnen worden. Met deze Technicolor Connected Life solutions brengen we innovatieve services binnen handbereik.

http://isp.alcadis.nl

Golla

Golla is the original brand specialized in fashionable bags for portable electronics. By blending creative influences of fashion, lifestyle and technology Golla is turning heads in over 100 countries. Golla bags are known for their wide array of colours, funky prints and good quality. Golla’s complete collection includes an extensive range of bags for mobile phones, smartphones, iPhone, iPod, MP3 players, digital cameras, mirrorless cameras, SLR and DSLR cameras, e-readers, tablets, iPads, MacBooks, and laptops from 10” to 17.3”. http://www.golla.com

T-Mobile

Met bijna  4,3 miljoen klanten is T-Mobile Netherlands, onderdeel van Deutsche Telekom, één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en neemt een toonaangevende positie in op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Netherlands is actief met de merken T-Mobile en BEN.

VMware

VMware levert oplossingen voor virtualisatie en cloud-infrastructuren waardoor bedrijven succesvol kunnen zijn in het cloud-tijdperk.  Klanten zetten VMware in om de manier te transformeren waarop ze IT bouwen, leveren en consumeren, op evolutionaire wijze en gebaseerd op hun specifieke behoeften.  VMware behaalde in 2012 een jaaromzet van 4,61 miljard dollar en heeft meer dan 480.000 klanten en 55.000 partners. VMware is gevestigd in Silicon Valley, met kantoren over de hele wereld en kan online worden gevonden op www.vmware.com/nl.


Events   /   Recent Events

Overzicht events
Overzicht van alle events van Telecompaper
::: alle events