0

Ericsson

Ericsson is ‘s werelds leidende leverancier van technologie en diensten aan telecom operators. Ericsson is de leider in 2G, 3G en 4G mobiele technologieën en levert ondersteuning voor netwerken met over één miljard subscribers en heeft een leidende positie in managed services. De portfolio van het bedrijf bestaat uit mobiele en vaste netwerk infrastructuur, telecom diensten, software, breedband en multimedia oplossingen voor operators, bedrijven en de media industrie. De Sony Ericsson en ST-Ericsson joint ventures leveren consumenten veelzijdige persoonlijke mobiele apparaten.

Ericcson levent volgens de visie de aandrijven van een communicerende wereld te zijn door innovatie, technologie en permanente bedrijfsoplossingen. Werkzaam in 175 lnden, meer dan 75.000 werknemers genereren een omzet van SEK 209 miljard (32,2 miljard USD) in 2008. Opgericht in 1876 met het hoofdkantoor in Stockhold, Zweden, staat Ericcson op de NASDAQ OMX Stockholm en NASDAQ New York Lijsten.
www.ericsson.com
www.twitter.com/ericssonpress

F-Secure

F-Secure - Omdat sommige zaken onvervangbaar zijn. Terwijl onze gebruikers zich concentreren op wat voor hen belangrijk is, zorgen wij ervoor dat ze beschermd en veilig online zijn, of ze nu een computer of een smartphone gebruiken. Wij kunnen ook voor hun back-ups zorgen en hen in staat stellen om belangrijke bestanden te delen. Onze diensten zijn beschikbaar bij meer dan 200 operators wereldwijd. F-Secure is hiermee marktleider in het leveren van “Security as a Service” via operators.

F-Secure is opgericht in 1988 en is genoteerd aan de NASDAQ OMX Helsinki Ltd.
www.f-secure.nl

Nokia Siemens Networks

Nokia Siemens Netwerken isn een leidend bedrijf in het wereldwijd mogelijk maken van telecommunicatie diensten. Met haar focus op innovatie en het bieden van definitieve oplossingen, levert het bedrijf een portfolio van mobiele, vaste en kruisende netwerktechnologie met de nadruk op breedband technologie, het bieden van een uitgebreide product range van bedraadde en draadloze breedband toegang en producten met een breed bereik van marktvraag. Na vele andere firsts, is NSN nu de eerste met commerciele LTE hardware en software en heeft op dit systeem ‘s werelds eerste telefoonverbinding gehad op een dergelijke technologie.

Net als vele andere producten, biedt Nokia Siemens Networks ook professionele diensten zoals consultancy en systeemintegratie, uitrol, beheer en managed services. Als een van de grootste telecommunicatie hardware, software en professionele services leveranciers in de wereld, is Nokia werkzaam in 150 landen en heeft haar hoofdkantoor in Espoo, Finland.
www.nokiasiemensnetworks.com

Doe mee in gesprekken over NSN’s doel de wereld opnieuw uit te vinden op http://unite.nokiasiemensnetworks.com en praat over het nieuws op http://blogs.nokiasiemensnetworks.com

Vind uit of jouw land haar volledige connectiviteits potentieel benut op http://connectivityscorecard.org

Tele2

T-Mobile

T‑Mobile Netherlands BV is onderdeel van Deutsche Telekom AG, een van de leidende communicatie ondernemingen in de wereld. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten.

De mobiele telecom-markt is sterk in beweging. Vooral de opmars van mobiel internet de laatste jaren is indrukwekkend. T-Mobile loopt voorop met mobiel internet in Nederland. Als eerste introduceerde T-Mobile in 2008 de iPhone in Nederland. Begin 2009 was T-Mobile ook de eerste die een Android smart phone op de Nederlandse markt bracht.  

Miljoenen klanten met een smart phone en het steeds intensievere gebruik van mobiel internet leidt tot een spectaculaire groei van data over het T-Mobile netwerk. Over 2011 bedroeg de groei van data over het T-Mobile netwerk 97% ten opzichte van 2010. Om deze groei te faciliteren en klanten een goede mobiele ervaring te garanderen, investeert T-Mobile continu in capaciteit en betrouwbaarheid van het netwerk. T-Mobile kondigde in augustus 2012 aan ook in Nederland een nieuw mobiel netwerk bouwen (LTE). Met LTE krijgen klanten van T-Mobile een nog betere en snellere mobiele internetervaring.

Meer informatie: www.t-mobile.nl


Events   /   Recent Events

Overzicht events
Overzicht van alle events van Telecompaper
::: alle events