0

Telecompaper organiseert diverse events: webinars, masterclasses en een jaarlijks congres. Op deze pagina vindt u een beknopt overzicht

Webinars

20 juni 2019

Ontwikkelingen in de Telecommarkt 2019 Q1

Met een 360 graden blik praten wij u bij over de stand van zaken op de Nederlandse consumenten Telecommarkt. Vast, mobiel, operationeel en financieel alles zal de revue passeren. Daarnaast bespreken we de belangrijkste trends en ontwikkelingen. 

Masterclass

27 juni 2019

Masterclass Video - Waardeketen op zijn kop?

Nergens is de impact van het internet zo groot als in de videosector. Het kijkgedrag verandert, de waardeketen staat op z'n kop en de concurrentie neemt toe. In een dagdeel praten onze analisten en Jaap Bruijnen, COO van Pathé Thuis, u volledig bij.

Masterclass Mobiel - Handsets, operators en portfolio ontwikkelingen

Mobiele aanbieders gaan samen door overnames, gaan daarmee hun portfolio’s ook steeds meer op elkaar lijken? Hoe onderscheiden ze zich nog. Ondertussen zetten op de handsetmarkt nieuwe challengers, voornamelijk uit het oosten, telkens een aanval in op vooral de onderkant van de Nederlandse handsetmarkt. Maar hoe groot is die vijver? En wat kunnen we verwachten in het hogere segment?

26 september 2019

Masterclass FTTH

NTB

Congres

28 November 2019

Telecom Insights 2019 - Impact van 5G in Nederland

Zelden wierp een nieuwe technologie zoveel vragen op. Zelden liepen de opvattingen erover zo sterk uiteen. En zelden bleven de eerste resultaten zo achter bij de doelstellingen. Van toezichthouders tot vendors en van financiers tot operators, iedereen worstelt met het definiëren van 5G. Het uur van de waarheid nadert, in 2020 moet de wereld er klaar voor zijn, maar wat is de impact?


Events   /   Recent Events

Overzicht events
Overzicht van alle events van Telecompaper
Webinar: Trends en ontwikkelingen in de Nederlandse Telecommarkt 2019Q1
Webinar 20 juni 2019 van 11:00-11:30
Masterclass Mobiel
27 Juni: Leer mobiel denken en doen
Masterclass Video
27 juni: Verbreed je kennis van de videomarkt!
Telecom Insights 2019
Telecompaper organiseert samen met partners op donderdag 28 november 2019 een nationaal evenement waarbij de ontwikkeling van 5G in Nederland centraal staat.
::: alle events