0

PODCASTS

Beluister onze eerdere webinars
 

Trends en ontwikkelingen in de Nederlandse telecommarkt 2019Q4

20 februari 2020 - Hoe doen deze onderneming het tegen de achtergrond van hun actuele strategie? Hoe gaat het met de marktaandelen en hoe is de financiële gang van zaken? Vooruitkijkend naar 2020 zetten we de plannen naast elkaar, de speerpunten in de strategie en de kansen om de concurrentie te verslaan.

 

Telecompaper's 2020 voorspellingen

12 december 2019 - Na een korte terugblik op 2019 gaat analist Tim Poulus in op vragen zoals: Gaat KPN zijn FTTH belofte waarmaken? Wat gaat T-Mobile nog meer met glasvezel doen? Welk bedrijf gaat naar de beurs? En wordt KPN ervan afgehaald? Waar staan we eind 2020 met 5G?

  

Trends en ontwikkelingen in de videomarkt 2019Q3

7 november 2019 - We staan stil bij de twee deelmarkten, die gezamenlijk de videomarkt vormen: de traditionele televisiemarkt en de over-the-topmarkt van de diverse streamingdiensten. De televisiemarkt vertoont een lichte groei onder invloed van prijsverhogingen, terwijl de OTT-markt zich in een expansiefase bevindt. 

 

5G de stand van zaken

10 oktober 2019 - Wat is het laatste nieuws met betrekking tot de frequentieveiling? Wat kunnen we straks met 5G? Wie gaat er gebruik van maken? De consument, vooral de zakelijke sector of blijft het in eerste instantie beperkt tot industriële toepassingen? Welke lessen zijn er te trekken uit het buitenland? 

  
 

Dutch telecoms market 2019Q2

26 September 2019 - We look back at the results of the second quarter and, of course, also look ahead. How did the three MNOs perform? Is there any money left to be made? Who were the winners and who were the losers of the past quarter? We shed light on these and other matters on the basis of the latest quarterly figures and our insights into the various market segments.
  
 

De zakelijke markt

5 september 2019 - We nemen je mee in de trends en ontwikkelingen, cijfers en verwachtingen op deze markt. Binnen de zakelijke mobiele markt zijn een groot aantal ontwikkelingen bezig waar wij u graag over bijpraten. Want hoe staat het met FMC in de zakelijke markt? En hoe groot is security? Welke klantsegmenten zijn er, met welke verticals? En hoe verhoudt de zakelijke markt zich ten opzichte van de consumenten markt qua prijzen, maar ook: wat is de convergentie met de consumentenmarkt?
  
 

Nederlandse FTTH sector

11 juli 2019 - Waar de FTTH-markt onder leiding van Reggefiber enkele jaren terug grote stappen maakte voor wat betreft het aantal huishoudens dat een glasvezelaansluiting kreeg, daar bleken 2016 en 2017 magere jaren. De ziel was eruit en de sector bracht een nieuwe focus: het buitengebied. Daar waar helemaal geen breedbandverbinding was, daar was de vraag naar glasvezel het hoogst. Echter in 2018 kwamen er nieuwe investeerders en nieuw elan onder bestaande partijen en de FTTH-markt trok weer aan.


Events   /   Recent Events