0

Telecom Insights 2015

Netwerken, Diensten

Nu de telecomindustrie steeds vaker vaste en mobiele telefonie bundelt, en de introductie van 4G nieuwe toepassingen mogelijk maakt, bundelt Telecompaper vast en mobiel in één congres:

 

Telecom Insights 2015

het evenement van, voor en over de TMT-sector

 

Telecompaper organiseert op woensdag 11 november het congres Telecom Insights 2015. Deze dag biedt zowel qua inhoud als qua bezoekers een totaaloverzicht van de Nederlandse TMT-sector.

Het congres heeft vier pijlers, te weten:

  • Overzicht van de stand van zaken van de Nederlandse telecomsector in 2015
  • Analyse van de trends die in Nederland (gaan) spelen
  • Diepgang met betrekking tot actuele thema’s, zoals Over-the-top, netneutraliteit en convergentie en consumentengedrag.
  • Duiding van de essentiële rol van telecomnetwerken voor Nederland

De naam Telecom Insights zegt het al: we richten ons op het bieden van inzichten. De voortdurende complexe ontwikkelingen maken dat niemand in de branche zich altijd zeker waant. Kansen zijn bedreigingen en andersom, maar wat moet serieus genomen worden? OTT? M2M? VoWiFi of VoLTE? Glasvezel of coax of toch DSL?

Als geen ander kan Telecompaper inzicht verschaffen in de Nederlandse telecomsector. Hetzelfde geldt voor de ontwikkelingen daarbuiten die van invloed gaan zijn op Nederland.

 

Wat kunt u verwachten?

  • We presenteren eigen onderzoek waarmee we de actuele stand van zaken kwantitatief en statistisch tot in het kleinste detail kunnen duiden.
  • Er zullen voordrachten worden gegeven door C-level sprekers van toonaangevende telecombedrijven waarbij actuele thema’s centraal staan.
  • Het belang van goede infrastructuur is voor de overheid evident. Meer hierover op het podium van Telecom Insights 2015.
  • Een inspirerend verhaal over de machtige consument. Zijn verwachtingspatroon stemt niet altijd overeen met dat van de dienstenaanbieders.
  • We stimuleren de discussie voorafgaand aan en vooral tijdens het congres, zowel op als naast het podium.

Telecompaper verwacht minimaal 200 bezoekers tijdens Telecom Insights 2015. KPN, Vodafone, Tele2 en T-Mobile hebben al aangegeven op C-level niveau te participeren. Ook Economische Zaken laat zich niet onbetuigd en er volgen andere topspelers uit de sector.

Het congres belooft dus de ideale gelegenheid te zijn voor u om bijgepraat te worden over de laatste stand van zaken en om uitgebreid te netwerken. Wij zijn er daarom van overtuigd dat u Telecom Insights 2015 niet mag missen.

 

Toegangskaarten

Een toegangskaart kost EUR 595 en is inclusief een gratis nieuwsbrief. Indien u vanuit een bedrijf met drie of meer personen wilt komen, neem dan gerust contact met ons op voor lopende kortingsregelingen.

 

Meedenken

Ter voorbereiding vragen we u graag mee te denken. Tijdens het congres, maar zeker ook in de voorbereidingen zijn wij zeer geïnteresseerd in uw mening, uw vragen, uw tips of andere manieren om tot een geslaagd evenement te komen. Wij vragen u dan ook te reageren met uw vragen en tips.

 

Sponsors

Indien u interesse heeft om het Telecom Insights 2015 congres te sponsoren, kunt u contact opnemen met Marrigje Hartman of Ed Achterberg. Het congres biedt u de unieke gelegenheid om onder de aandacht te komen van de Nederlandse telecomsector. We werken met een eenvoudige en heldere sponsorpropositie.


Events   /   Recent Events