0

Sprekers

Ed Achterberg

CEO Telecompaper

Ed Achterberg heeft Telecompaper in 2000 opgericht. Als senior research analyst heeft hij gedetailleerde kennis van de telecommunicatie industrie van de Benelux. Zijn focus ligt op het leveren van diepteanalyses over trends in de Benelux en de west Europese industrie, voor zowel mobiel als de vaste/breedband markt. Voor Telecompaper, gestart in 1995, was Ed Achterberg telecom consultant en gefocust op telecom wetten en reguleringen, nummering, interconnecties, en nummer overdraging van verschillende telecom operators, waaronder BEN, Dutchtone, Enertel, Callmax, BT/Telfort en anderen. Hij heeft een Master of Science degree van de Technische Universiteit Delft.

Edo Kweldam

Directeur CAI Harderwijk

Op 1 januari 2006 werd Edo Kweldam bij CAI Harderwijk benoemd tot directeur. Onder zijn leiding fuseerde de lokale speler niet met andere kabelmaatschappijen, maar werd er onafhankelijk geïnnoveerd in zowel technische als strategische zin. Zo leverde CAI Harderwijk met 100 Mbps symmetrisch DOCSIS 3 in het hele kabelnetwerk in 2010 een wereldprimeur. Strategisch ontwikkelde CAI Harderwijk een netwerkfilosofie die is gebaseerd op openheid en optimale concurrentie tussen de verschillende dienstverleners. Deze focus op de rol van netwerkpartner heeft geleid tot een baanbrekende samenwerking tussen CAI Harderwijk en CIF Bouwfonds in de uitrol van FttH in Harderwijk. Sinds 2015 bieden ook KPN en haar Wholesale partijen aan over het Harderwijker glasvezel netwerk, waarmee alle diensten beschikbaar zijn gekomen via het open netwerkmodel. Met dit alles kwalificeerde de Nederlandse Consumentenbond de stad Harderwijk als internet Walhalla. In 2015 ontving Edo Kweldam voor CAI Harderwijk's open netwerkmodel de Europese Breedband Award.

Frank van der Post

Chief Commercial Officer KPN

-

Geert-Jan van der Snoek

CEO Telegraaf Media Group

Geert-Jan van der Snoek trad per 1 juli 2014 in dienst als CEO. Hij begon zijn professionele carrière als marineofficier en stapte in 1995 over naar het bedrijfsleven. Vanuit onder andere KPMG en Merx Enterprises leidde hij, zowel als consultant als in de functie van directeur, een groot aantal new businesses en verandertrajecten in de technologie-, media- en entertainmentsector, financiële dienstverlening en retail, onder andere bij Schuitema en Getronics. Voor zijn komst naar TMG was hij CEO van NDC mediagroep. Van der Snoek behaalde zijn doctoraal bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Joris Goossens

VP Sales Netherlands, Nordics & Russia, comScore

Joris Goossens is VP Sales Benelux, Nordics & Russia bij comScore en verantwoordelijk voor de commerciele strategie en groei in deze regio. comScore is een wereldleider op het gebied van het inzichtelijk maken van het online gedrag van mensen – cross-platform en op wereldwijde schaal. comScore weet waar mensen zich bewegen op het Internet, de impact van online advertising op dit publiek en hoe zich dit uiteindelijk vertaald in koopgedrag. 

Martin Knauer

Algemeen Directeur a.i.

Martin Knauer is op 1 juli 2016 gestart als Directeur Consumer van T-Mobile. Sinds 1 september 2016 vervult Martin ook de functie van Algemeen directeur a.i. Voordat Martin de stap naar T-Mobile Nederland maakte, was hij Managing Director van Congstar, een innovatieve start-up in de Duitse telecommarkt en een merk van Deutsche Telekom. Sinds 1996 heeft Martin meerdere managementfuncties bekleed binnen Deutsche Telekom waaronder Marketing Director en Senior Vice President ICT Business Europe.

Max Kohnstamm

Programmamanager SRM

-

Peter Manolescue

M2M Global Business Development manager Vodafone

Rene Obermann

Managing Director and Partner Warburg Pincus

In February 2015 René Obermann joined Warburg Pincus, a leading private equity firm, as a Managing Director and Partner. He is also a Board Member of ThyssenKrupp AG, E.ON SE, CompuGroup and Spotify SA. René worked as CEO of Ziggo BV in The Netherlands in 2014 until the merger with LibertyGlobal’s UPC in November. Prior to Ziggo, René worked at Deutsche Telekom Group from 1998 until 2013. After running the mobile division of DT (T-Mobile International), he was appointed as CEO of Deutsche Telekom AG in November 2006, where he remained until December 2013. René began his career with a business traineeship at BMW AG in Munich. Next, he founded his own business in Münster in 1986: ABC Telekom, a company marketing and distributing telecommunication equipment and providing technical services. After the acquisition of ABC Telekom by Hutchison Whampoa in 1991, René became Managing Partner of the resulting company: Hutchison Mobilfunk GmbH. Additionally, he was appointed CEO from 1993-1998 of that same company.


Events   /   Recent Events