0

WEBINAR

Consolidatie op de Nederlandse telecommarkt

Tijdens ons webinar van 2 april bespreken we een aantal consolidatie scenario's die - de een wat meer dan de ander - mogelijk denkbaar zijn op de Nederlandse telecommarkt. Vragen die opkomen zijn: leidt consolidatie door schaalvoordelen tot lagere prijzen en betere dienstverlening? Hoe verhoudt zich dat tot een afname van de concurrentie door een dalend aantal spelers op de markt? 
Tim Poulus neemt je mee aan de hand van eerdere consolidaties en blikt vooruit naar wat andere consolidaties mogelijk zouden kunnen betekenen voor de markt.

Wij nodigen u van harte uit om u nu al in te schrijven voor dit webinar. Het vindt plaats op donderdag 2 april om 11 uur.

Must-hear-see-webinar voor iedereen actief in sector!

 

REGISTREER VOOR WEBINAR

Wij hopen met het webinar onze dienstverlening een verdieping te geven, waardoor u nog beter op uw dagelijks werk bent voorbereid.

Luister en kijk onze eerdere webinars hier terug als podcast / webcast.

Spreker

Tim Poulus

Analyst

Tim Poulus is sinds november 2008 analist bij Telecompaper. Het doen van financiële analyses van de kwartaalcijfers is zijn primaire focus, met als resultaat een grote database met alle operationele en financiële data van tal van telecom, media en tech bedrijven. Andere specifieke expertise gebieden van Tim zijn ontwikkelingen in next-generation netwerken (glasvezel, LTE en WiFi) en OTT video diensten. Bij grote gebeurtenissen in de media- en telecomsector acteert Tim als woordvoerder voor Telecompaper op radio en TV, daarnaast verzorgt hij regelmatig webinars en masterclasses en geeft presentaties bij klanten. Tim volgt de TMT markt als sinds 1999, voor Telecompaper deed hij dat bij IRIS Research (onderdeel van de Robeco Group).  

De Nederlandse markt is sterk geconsolideerd, maar nog lang niet uitgeconsolideerd

10 apr 2020 15:48 CET | Netherlands | Achtergronden  

De huidige marktverhoudingen in Nederland zijn een resultaat van consolidatie. Daarmee is bepaald niet gezegd dat de consolidatie ten einde is. Er liggen nog vele kansen om ...


Events   /   Recent Events