0
Industry Resources

De specs van de nieuwe Samsung S21 op een rijtje

Thursday 14 January 2021 | 19:57 CET | Advertorial | provided by Vodafone

Heb jij het plaatsen van een pre-order voor de Samsung S21 al overwogen? Doe je dit bij Vodafone, dan profiteer je van gratis Galaxy Buds Live of Galaxy Buds Pro én een Galaxy SmartTag bij de Galaxy S21 5G series! Handig, want zo haal je direct meer uit je nieuwe toestel. In dit artikel zoomen we in op de specificaties van de nieuwe Samsung Galaxy S21.

Op welke punten is het toestel verbeterd ten opzichte van zijn voorganger? Wat maakt de nieuwe telefoon van Samsung het aanschaffen waard? Is het verstandig om voor de Samsung Galaxy S21 te kiezen, of kun je beter nog even wachten op nieuwe modellen van andere ontwikkelaars? Je leest er hier meer over. 

Verbeterde Snapdragon 888-chipset in Galaxy S21 

Een van de belangrijkste verbeteringen in de Samsung Galaxy S21 is de nieuwe chipset. Samsung kiest voor de Snapdragon 888-chipset. Van deze chip wordt door liefhebbers van technologie veel verwacht. Het is een duidelijke verbetering ten opzichte van de Snapdragon 865-chip die in vorige modellen gebruikt werd. Enig nadeel voor de Nederlandse consument: in Europa kiest Samsung voor haar eigen Exynos 2100. Ook dit is echter een verbetering ten opzichte van de chip die in de Galaxy S20 verwerkt zat. 

Samsung Galaxy S21 Ultra heeft de beste camera 

Ben je op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon, om te profiteren van een betere camera? In dat geval is de Samsung Galaxy S21 Ultra de beste keuze. De camera in de Samsung Galaxy S21 is voorzien van een 30X Space Zoom. De Galaxy S21 Ultra is zelfs voorzien van een 100X Space Zoom. Voorheen was dit de ToF-camera. Het maakt dat je foto’s nog scherper zijn, dat kleuren realistischer lijken, enzovoorts. Een perfecte toevoeging aan het arsenaal van een (hobby)fotograaf! 

Accu met grotere capaciteit in de Galaxy S21 

Een derde belangrijke verbetering in de Samsung Galaxy S21 is de verbeterde accu. De accu in dit nieuwe toestel heeft een grotere capaciteit dan de accu in zijn voorgangers. Het gedurende de dag op moeten laden van een telefoon behoort al jaren tot de grootste ergernissen onder de bezitters van een smartphone. Met een nog grotere capaciteit probeert Samsung deze ergernis te voorkomen voor de gebruikers van de Samsung Galaxy S21. 

Opvallend: net als de iPhone 12 wordt ook de Samsung Galaxy 21 niet langer met een oplaadstekker geleverd. Je dient de oplaadstekker zelf aan te kopen, of een oplaadstekker van een eerder model te gebruiken.


Sponsor Details

Name    Vodafone
Contact    http://www.vodafone.nl


Free Headlines in your E-mail

Every day we send out a free e-mail with the most important headlines of the last 24 hours.

Subscribe now

Categorieën: General
Bedrijven: Samsung / Vodafone
Landen: Nederland
::: voeg een reactie toe

Reactie Plaatsen

We welcome comments that add value to the discussion. We attempt to block comments that use offensive language or appear to be spam, and our editors frequently review the comments to ensure they are appropriate. If you see a comment that you believe is inappropriate to the discussion, you can bring it to our attention by using the report abuse links. As the comments are written and submitted by visitors of the Telecompaper website, they in no way represent the opinion of Telecompaper.