0
IT

Dimension Data biedt diensten endpoint lifecycle management

maandag 19 juni 2017 | 11:00 CET | Nieuws
Dimension Data introduceert een aantal endpoint lifecycle management-diensten en richt hiervoor een specifieke Apple-practise op. Doel is bedrijven te helpen een mobiele ervaring te creëren voor apps, telefonie en samenwerking op iOS-apparaten die overal en altijd beschikbaar is. De nieuwe diensten maken het mogelijk iOS-apparaten over de gehele wereld veilig te implementeren en te beheren, zodat gebruikers naadloos toegang hebben tot bedrijfsapps en -gegevens op devices als de Mac, iPad, iPhone en Apple Watch. 

De diensten omvatten configuratie, beheer, ondersteuning en beveiliging, en ondersteunen bedrijven van de installatie tot en met het einde van de lifecycle van het product. Zo is altijd te voldoen aan hun corporate compliance-vereisten. Daarnaast zet Dimension Data een speciale Apple-practise op, gericht op het leveren van strategische adviezen, implementatie, volledig beheer en ondersteuning van een breed scala van zakelijke oplossingen, zoals oplossingen voor video en samenwerking van Cisco op iOS. Apple en Cisco werken al samen om de werking van iOS-apparaten en -apps in Cisco-netwerken te optimaliseren. 

De speciale Dimension Data Apple-practise omvat een wereldwijd team van netwerk- en systeemengineers, klantenservice- en ondersteuningsteams met volledige begeleiding en ondersteuning door experts van Apple. De andere enterprise mobility-diensten van Dimension Data omvatten resale, configuratie, provisioning, logistiek en helpdeskondersteuning. Dimension Data biedt tevens doorlopend device-management voor verschillende functies: van applicatie-provisioning en -rapportage tot en met hardwarereparaties en mobiliteitsanalyse. 

Daarnaast opent Dimension Data in de Verenigde Staten een Center of Excellence (CoE). Dit is opgezet om enerzijds Apple-producten in de spotlight te zetten en oplossingen van Apple en Cisco te demonstreren, en anderzijds om te laten zien hoe Apple-producten te beheren en te onderhouden zijn met de oplossingen voor endpoint lifecycle management van Dimension Data. Binnenkort worden over de gehele wereld ook andere CoE’s geopend.tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorieƫn: IT
Bedrijven: Apple / Cisco / Dimension Data
Landen: Wereld
::: voeg een reactie toe

Reactie Plaatsen

We welcome comments that add value to the discussion. We attempt to block comments that use offensive language or appear to be spam, and our editors frequently review the comments to ensure they are appropriate. If you see a comment that you believe is inappropriate to the discussion, you can bring it to our attention by using the report abuse links. As the comments are written and submitted by visitors of the Telecompaper website, they in no way represent the opinion of Telecompaper.5,1%
Prepaid omzet is gedaald tot 5,1% van totale mobiele omzet
Nederland  |  2017Q1