0
Breedband

Juniper ondersteunt nu Open Networking Software integratie

vrijdag 15 maart 2019 | 11:15 CET | Nieuws

Netwerkproducten van Juniper Networks bieden nu integratie met Software for Open Networking in the Cloud (SONiC). Deze oplossing is ontwikkeld door de Open Compute Project (OCP) Foundation. Cloud providers kunnen dankzij deze ingebouwde integratie een beroep doen op een vereenvoudigd en geautomatiseerd platform voor het beheer van switches, aangevuld met uitgebreide routeringsfunctionaliteit en innovaties op het gebied van telemetrie.

Het in 2016 door Microsoft geïntroduceerde SONiC is een oplossing voor het gebruik en beheer van netwerkswitches. Dit uitbreidbare platform wordt ondersteund door een ecosysteem van hardware- en softwarepartners en maakt het mogelijk om switches en diverse softwarecomponenten vanaf een centrale locatie te beheren.

Programmeerbaarheid, disaggregratie en functionaliteit

De native integratie met SONiC toont de toewijding van Juniper aan de open programmeerbaarheid, volledige disaggregatie en het uitbreiden van zijn netwerkoplossingen met functionaliteit die voorziet in de behoeften van ‘cloud first’-bedrijven. Deze integratie biedt cloud providers en operators onder meer:

  • Open programmeerbaarheid: dit zorgt voor de snelle integratie, flexibiliteit en veerkracht die bedrijven nodig hebben om hun netwerk in een mum van tijd aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden.
  • Disaggregatie: een uiterst modulaire architectuur die geïntegreerde netwerkcomponenten en software loskoppelt om klanten de ultieme keuzevrijheid en flexibiliteit te bieden.
  • Automatisering: netwerkoperaties zijn altijd een complex en monotoon proces geweest. Juniper combineert de kracht van open programmeerbaarheid en desaggregatie voor het stroomlijnen van de netwerkdiagnostiek, automatisering van complexe workflows en optimalisatie van het netwerkbeheer.
  • Een uitgebreid ecosysteem: de ingebouwde integratie met SONiC biedt operators en cloud providers de mogelijkheid om van de laatste functionaliteit van Juniper voor routering, switching en netwerkanalyses gebruik te maken.

De integratie met SONiC laat naar eigen zeggen de innovatiedrang van Juniper in cloud-gebaseerde datacenternetwerken zien. De netwerkleverancier verbetert zijn productontwikkelingsproces voortdurend om de beste oplossingen aan zijn klanten te kunnen aanbieden.tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorieƫn: Internet
Bedrijven: Juniper Networks
Landen: Nederland
::: voeg een reactie toe

Reactie Plaatsen

We welcome comments that add value to the discussion. We attempt to block comments that use offensive language or appear to be spam, and our editors frequently review the comments to ensure they are appropriate. If you see a comment that you believe is inappropriate to the discussion, you can bring it to our attention by using the report abuse links. As the comments are written and submitted by visitors of the Telecompaper website, they in no way represent the opinion of Telecompaper.


Gerelateerd

Juniper Networks neemt Mist Systems over voor USD 405 miljoen

Published 06 mrt 2019 09:17 CET | Wereld
Juniper Networks heeft het voornemen uitgesproken om Mist Systems, een specialist in AI cloud-managed mobiele netwerken, over te ...

Juniper breidt 5G-netwerkaanbod uit

Published 14 feb 2019 11:54 CET | Wereld
Netwerkleverancier Juniper Networks breidt zijn aanbod van oplossingen voor metro-, edge- en core-netwerken uit. Het bedrijf zegt ...

Juniper NL: multicloud makkelijker maken, investeren in juiste talenten

Published 19 dec 2018 09:00 CET | Nederland
Het datacentrum uit, de rest van het netwerk in. Juniper wil het mogelijk maken om ongeacht of je on premise zit of in een ...

Juniper ziet groeiend gebrek aan juiste netwerk-skillsets

Published 19 dec 2018 08:00 CET | Nederland
Ook in Nederland is er een groeiend gebrek aan IT'ers met de juiste skillsets. Reden voor netwerkaanbieder Juniper om meer tijd ...

Kalender   /   Evenementen

22 mrt Telenet AGM
24 mrt 6G Wireless Summit
25 mrt Cheetah Mobile Q4 2018
25 mrt Freenet Q4 2018
25 mrt Apple press conference
25 mrt Report: Dutch Multiplay Market 2018-Q4
26 mrt Telia Company Capital Markets Day
26 mrt 5G Briefing
26 mrt Smart City Summit & Expo (SCSE) 2019
26 mrt Huawei press conference
27 mrt ZTE FY results
27 mrt Secureworks fiscal Q4
27 mrt Partner Communications Q4 2018
27 mrt Ericsson AGM
27 mrt Call & Contact Centre Expo
28 mrt United Internet Q4 2018
28 mrt 1&1 Drillisch Q4 2018
28 mrt Altice Europe Q4 2018
28 mrt Bezeq Q4 2018
28 mrt Telekom Slovenije Q4 2018
28 mrt Deutsche Telekom AGM
28 mrt Report: Telecom Business Market Insight 2018 Q4
29 mrt Tiscali FY 2018
29 mrt Tele Columbus Q4 2018
29 mrt BlackBerry fiscal Q4
29 mrt Telecom Italia AGM
::: Meer Kalender Items