0
Video

Canal Digitaal voegt Travelxp HD toe aan Familie-pakket

donderdag 1 februari 2018 | 14:46 CET | Nieuws

Canal Digitaal voegt de reiszender Travelxp HD per 5 februari toe aan haar portfolio. Ook de andere dochters van de M7 Groep, waaronder het Nederlandse Online.nl en het Belgische TV Vlaanderen, gaan de reiszender aanbieden.De zender zal 24 uur per dag beschikbaar zijn. 

Travelxp HD, bij Canal Digitaal beschikbaar voor alle klanten met het Familie-pakket en hoger, zal ter lancering als gratis zender van de maand aangeboden worden aan alle klanten met een Basis-pakket en hoger. Behalve via de satelliet en via IPTV zal de zender ook beschikbaar zijn via de Canal Digitaal TV App en Live TV web. Het is tevens mogelijk om programma’s van deze zender tot zeven dagen terug te kijken en opnieuw te starten als het begin gemist is.  

Ook te bekijken via app

Travelxp HD zendt uit in het Engels met Nederlandse ondertitels die binnenkort beschikbaar zijn, aldus de M7 Groep. Naast de verspreiding via satelliet en IPTV, zal Travelxp HD beschikbaar zijn via de verschillende M7 Live TV apps. Zo kunnen klanten ook op smartphone, tablet en laptop, live kijken naar Travelxp HD.

Travelxp HD is een initiatief van Media Worldwide Limited, VK en Celebrities Management Private Limited, India. Het bedrijf exploiteert tien satellietkanalen over de hele wereld. 

 tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe