0
Breedband

CIF begint met aanleg glasvezel in Hilvarenbeek

donderdag 15 mei 2014 | 16:39 CET | Nieuws

Op 12 mei is CIF begonnen met de aanleg van een glasvezelnetwerk in Hilvarenbeek. In Esbeek en Baarschot zijn de bouwwerkzaamheden na de zomer gepland.

In maart sloten CIF, de gemeente Hilvarenbeek, de coöperatie Hilverglas en de lokale Rabobank een overeenkomst om de hele gemeente van glasvezel te voorzien. Ook de bedrijventerreinen, de inwoners in Diessen en in de buitengebieden kunnen worden voorzien van een snelle glasvezelverbinding, aldus CIF nu in een persbericht.

Siers Telecom is verantwoordelijk voor de graafwerkzaamheden. Die zullen in het kerngebied van Hilvarenbeek tot ongeveer eind juli duren. Eind 2014 zijn de graafwerkzaamheden in de overige kerngebieden en het buitengebied afgerond.

CIF is verantwoordelijk voor de aanleg van het netwerk en informeert alle bewoners van Hilvarenbeek nader over de planning en de werkzaamheden die de aanleg van het glasvezelnetwerk met zich meebrengt. CIF-dochter Caiway gaat in het CAS-kerngebied over het glasvezelnetwerk tv-, internet- en telefoniediensten aanbieden.tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorieƫn:
Landen:
::: voeg een reactie toe