0
Mobiel

Infobip implementeert mobiel messaging platform bij Tele2 Group

dinsdag 5 december 2017 | 09:02 CET | Nieuws
Mobile messaging aanbieder Infobip heeft zijn omnichannel enterprise messaging technologie voor Tele2 geïmplementeerd. De uitrol is al gestart in Zweden, Estland en Letland, terwijl de uitrol in Litouwen en Nederland daarna aan de beurt zijn. Het project wordt aangestuurd vanuit Infobip’s kantoor in Stockholm.

Geleverd onder de merknaam 'Tele2 Messaging', biedt de deal nieuwe mogelijkheden voor zakelijke klanten op het gebied van gebruikersbetrokkenheid. De klanten van Tele2 krijgen toegang tot het enterprise messaging platform van Infobip waarmee wereldwijd meer dan 6 miljard mobiele apparaten bereikt kunnen worden. Bovendien is er de mogelijkheid voor zakelijke gebruikers om met hun klanten via meerdere kanalen te communiceren. De overeenkomst op groepsniveau betekent continuering van de langdurige relatie tussen Tele2 en Infobip. 

Op basis van de overeenkomst kan Tele2 meerdere communicatiekanalen aanbieden, waaronder sms, e-mail, push notificatie, Viber en Facebook Messenger. Voor de klanten van Tele2 Zakelijk betekent dit een voordeel, omdat ze niet afhankelijk zijn van meerdere aanbieders op het vlak van messagingaanbod, zo geeft Infobip aan.  

Een belangrijk onderdeel van Tele2 Messaging is de gebruikersinterface van de Infobip Portal met functies zoals een campaign builder voor multiple messaging channels, realtime rapportage, een intelligent aanbevelingssysteem en failover-programmering.


tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe