0
IT

Infotheek benoemt Slaats tot directeur end user-divisie

dinsdag 9 januari 2018 | 10:42 CET | Nieuws

Luuk Slaats (42) is per 1 januari benoemd tot managing director (MD) van de totale end user-divisie van Infotheek Group. De Group geeft hiermee nadere invulling aan de eerder aangekondigde splitsing tussen de end user- en distributie-activiteiten, met ieder een eigen MD en focus. 

Brian Speelman (50) is per 1 januari benoemd tot Chief Digital Officer (CDO) van de Infotheek Group en stopt met zijn werkzaamheden in de end user directie. 

Zowel de MD als de CDO treden toe tot de board van de Infotheek Group en rapporteren aan de CEO. Eerder werd al bekend dat Jordy Kool op zijn vroegst per 1 april 2018 zijn functie als CEO neerlegt en dat Stephan Derksen de algemeen directeur van de distributie-divisie van Infotheek Group wordt. De zoektocht naar een nieuwe CEO is inmiddels gestart. 

De end user-divisie bestaat uit Infotheek, Scholten Awater en Centralpoint.nl. Luuk Slaats werkt sinds 2000 bij Scholten Awater in diverse management- en directierollen. Prioriteit voor Slaats is het delen van de aanwezige kennis over alle IT-middelen en oplossingen voor de complete B2B-markt. “Dit gaan we doen in combinatie met drie belangrijke behoeften van onze klanten: IT services, circulaire IT- en e-commerce-oplossingen.” 

Speelman, oprichter en voormalig CEO van Centralpoint.nl: “Als CDO is het mijn taak om vanuit Infotheek Group de end user-organisatie en distributie divisie digitaal te transformeren. Mijn uiteindelijke doel is dat alle producten en diensten online kunnen worden afgenomen en dat alle afdelingen digitaal met elkaar samenwerken. Prioriteiten voor 2018 zijn onder meer een verbeterde internationale webshop voor de distributiedivisie. Daarnaast zullen wij een trade-in portal voor alle klanten van Infotheek Group ontwikkelen waardoor onze klanten gemakkelijker producten kunnen terug verkopen.”


tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe