0
Algemeen

Jeroen van Kerkhof algemeen directeur BNS Data Logistics; nieuwe VP Global Sales Kaspersky

dinsdag 14 januari 2020 | 08:32 CET | Nieuws

Jeroen van Kerkhof is per 1 januari 2020 aangesteld als algemeen directeur bij BNS Data Logistics. Hij volgt Bastiaan Kuijlaars op, die in elf jaar het bedrijf heeft uitgebouwd tot een van de grootste fulfillment-bedrijven voor internet en telecomleveranciers in Europa. 

Jeroen van Kerkhof is sinds 2015 werkzaam bij BNS. Hij vervulde onder andere de functie van salesmanager en commercieel directeur. Kuijlaars wordt lid van de Raad van Advies, belast met internationale betrekkingen. 

Kaspersky benoemt Naumova tot VP Global Sales Network

Kaspersky heeft Evgeniya Naumova benoemd tot VP Global Sales Network, per 31 december 2019. Tijdens haar vorige functie als Head of Corporate Sales, Rusland bij Kaspersky, toonde Naumova volgens het bedrijf een sterk leiderschap en behaalde ze uitstekende bedrijfsresultaten, waardoor de verkoop van enterprise-producten in Rusland toenamen.

In haar nieuwe wereldwijde rol zal ze de ontwikkeling van verkoopstrategieën beheren in alle bedrijfssegmenten, van consumenten en digitaal tot ondernemingen en zal ze een team van regionale directeuren leiden om de ontwikkeling van succesvolle verkoopstrategieën en een uitstekende, vlekkeloze uitvoering op wereldwijde schaal te verzekeren. Ze zal rechtstreeks rapporteren aan Alexander Moiseev, Chief Business Officer bij Kaspersky.

Managementteam Ivanti uitgebreid, Jim Schaper nieuwe CEO

Softwarebedrijf Ivanti heeft het managementteam uitgebreid om de marktpositie van de onderneming op lange termijn te versterken, innovatie te bevorderen, groei te versnellen en de inspanningen op het gebied van acquisities te intensiveren. De huidige voorzitter van de Raad van Bestuur van Ivanti, Jim Schaper, zal met directe ingang de rol van Chief Executive Officer van Ivanti op zich nemen. 

Schaper heeft meer dan 30 jaar ervaring in het leiden van software- en technologiebedrijven door perioden van snelle groei, overnames en integraties. Voordat hij zich bij Ivanti aansloot, was hij actief als oprichter en CEO van enterprise softwareleverancier Infor. Daar leidde hij de groei van het bedrijf in minder dan vijf jaar van 40 miljoen dollar naar meer dan 2 miljard dollar.

Ivanti's voormalige CEO Steve Daly zal betrokken blijven bij het bedrijf als lid van de Raad van Bestuur. Ivanti kondigt verder aan dat meer executives uit de technologiewereld tot het managementteam toetreden.

  • Jeff Abbott, die eerder als Executive Vice President en General Manager bij Infor werkzaam was, is bij Ivanti in dienst getreden als President.
  • Michael McClellan, een ervaren Chief Financial Officer (CFO) en operationeel directeur bij verschillende bedrijven in de portefeuille van Clearlake, is bij Ivanti gekomen als Executive Vice President en CFO.
  • Mary Trick, voorheen Senior Executive Vice President voor customer success bij Infor, voegt zich bij Ivanti als Executive Vice President en Chief Customer Officer.
  • Angie Gunter, voorheen Vice President Marketing bij Infor, is bij Ivanti aangesteld als Senior Vice President en Chief Marketing Officer.
  • John Flavin, eerder Executive Vice President bij Infor, vervult bij Ivanti de rol van Senior Vice President en General Manager van de independent business unit, supply chain business unit en licentiemanagement.
  • Mark Chamberlain, voorheen Vice President van sales operations en partnerprogramma's bij Ivanti en recentelijk Vice President van financiën bij Avetta, is terug bij Ivanti als Senior Vice President van global operations.

Netgear benoemt Durr tot BoD, Westhead tot CTO divisie software

Netgear benoemt Laura Durr tot lid van de raad van bestuur en heeft Martin Westhead benoemd als CTO van de divisie Software.

Durr heeft een gewaardeerde achtergrond in financiën en strategie. Zij werkte eerder bij diverse technologiebedrijven in Silicon Valley. Zo was Durr, een bestuurder in het bestuur van TiVo, EVP en CFO van Polycom van mei 2014 tot de acquisitie van Polycom door Plantronics in 2018.

Westhead is afkomstig van Groupon.

Mitel benoemt nieuwe VP voor UC

Mitel heeft Tarun Loomba aangesteld als de nieuwe executive VP voor Unified Communications-producten en -oplossingen. In zijn nieuwe functie zal Loomba leiding geven aan de productstrategie en levering voor de private cloud, hybride cloud en on-site services van Mitel, inclusief productbeheer en -ontwikkeling, klantenondersteuning en supply chain-activiteiten.

De nieuwe directeur is afkomstig van Polycom (Poly), waar hij Executive VP van producten en oplossingen was. Daarvoor bekleedde hij functies bij Seagate Technology, ParAccel, Armanta en SanDisk, evenals Cisco.

Chief legal officer Alphabet met pensioen

Alphabet's hoofd juridische zaken David Drummond gaat eind januari met pensioen. Drummond wordt genoemd in een door aandeelhouders aangespannen rechtszaak tegen het bedrijf en de bestuurders over seksuele intimidatie en discriminatie. 

Drummond heeft bijna 20 jaar bij het bedrijf gewerkt. In die periode was hij betrokken bij belangrijke acquisities, waaronder Motorola Mobility en YouTube. Een Google-woordvoerster stelt tegenover Wall Street Journal dat Drummond geen afscheidsbonus ontvangt. Sinds november heeft Drummond meer dan USD 221 miljoen aan Google-aandelen verkocht. 

In de rechtszaak, die een jaar geleden werd aangespannen, wordt Drummond beschuldigt van het geheim houden van een affaire met voormalig Google-medewerker Jennifer Blakely. Ook zou hij kennis hebben had van diepgaande seksuele intimidatie door leidinggevenden van Google, medeplichtig zijn aan het niet bekendmaken van de intimidatie en het nemen van maatregelen om het te verbergen. Alphabet heeft geweigerd commentaar te geven op de aantijgingen.

In een bericht van augustus op Medium zei Blakely dat ze in 2004 een relatie met Drummond begon terwijl ze met hem werkte op de juridische afdeling van het bedrijf en dat ze in 2007 een kind van hem kreeg. Hij was zich er volgens haar van bewust dat dit het beleid van Google inzake het verbieden van relaties schond tussen managers en hun ondergeschikten, zei ze. Drummond heeft relaties gehad met andere Google-medewerkers dan Blakely, aldus een bron tegenover de WSJ.

 tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorieën: Algemeen
Bedrijven: Alphabet / Cisco / Google / Groupon / Kaspersky / Mitel / Motorola Mobility / Netgear / Plantronics / Poly / Polycom / SanDisk / Seagate / TiVo / YouTube
Landen: Europa / Nederland / Wereld
::: voeg een reactie toe

Reactie Plaatsen

We welcome comments that add value to the discussion. We attempt to block comments that use offensive language or appear to be spam, and our editors frequently review the comments to ensure they are appropriate. If you see a comment that you believe is inappropriate to the discussion, you can bring it to our attention by using the report abuse links. As the comments are written and submitted by visitors of the Telecompaper website, they in no way represent the opinion of Telecompaper.


Gerelateerd

HERE benoemt Fred Hessabi als Senior VP en GM EMEAR-regio; Haupter president EMEA Microsoft

Published 21 jan 2020 08:14 CET | Europa
HERE Technologies heeft de benoeming aangekondigd van Fred Hessabi als Senior Vice President (SVP) en General Manager van Europa, ...

Jeannine Peek wordt General Manager van Dell Technologies Nederland

Published 20 dec 2019 09:50 CET | Nederland
Dell Technologies benoemt Jeannine Peek met ingang van 1 februari 2020 tot General Manager Nederland. Momenteel is Peek bij Dell ...

Jet de Ranitz nieuwe CEO SURF; nieuwe sales manager NL Relined

Published 17 dec 2019 08:25 CET | Europa
Om de samenwerking en innovatie op het gebied van ICT in het onderwijs en onderzoek ook de komende jaren optimaal te ...

Alphabet benoemt Nobelprijswinnaar Arnold in raad van bestuur

Published 10 dec 2019 09:20 CET | Wereld
Alphabet heeft de wetenschapper Frances Arnold in de raad van bestuur benoemd. Als hoogleraar chemical engineering, ...

Voormalig voorzitter CvdM wordt hoofd Public Policy Netflix

Published 05 dec 2019 15:33 CET | Nederland
Madeleine de Cock Buning, tot afgelopen zomer voorzitter van het Commissariaat voor de Media, wordt bij Netflix hoofd Public ...

Heere Blokhuis MD Benelux SAS; Ronald Hoeijenbos CEO Crayon Benelux, Sequint

Published 04 dec 2019 08:48 CET | Benelux
Per 1 december 2019 wordt Heere Blokhuis de Managing Director voor SAS Benelux. In zijn nieuwe rol is Blokhuis verantwoordelijk ...

Pareteum benoemt interim CEO en voorzitter; Renate Litjens interim-voorzitter CvdM

Published 26 nov 2019 08:38 CET | België
Pareteum heeft afscheid genomen van voorzitter en CEO Robert Turner en Bart Weijermars tot zijn interim-opvolger benoemd. ...

Gary Car CFO Colt Technology Services; wijzigingen bestuur NLdigital

Published 19 nov 2019 08:23 CET | Europa
Colt Technology Services heeft Gary Car benoemd tot Chief Financial Officer (CFO). Car treedt toe tot het Executive Leadership ...

RTL Nederland wijzigt top, DPG Media benoemt nieuwe CFO

Published 12 nov 2019 08:42 CET | België
RTL Nederland kondigt wijzigingen aan in de directie. Rik Welling, sinds 2011 in dienst bij RTL Nederland en sinds april 2018 ...

Kalender   /   Evenementen

22 jan Rogers Communications Q4 2019
23 jan Comcast Q4 2019
23 jan Intel Q4 2019
23 jan STMicroelectronics Q4 2019
23 jan Skyworks Solutions fiscal Q1
24 jan Ericsson Q4 2019
27 jan Juniper Networks Q4 2019
27 jan F5 Networks fiscal Q1
28 jan Airtel Africa fiscal Q3
28 jan Dtac Q4 2019
28 jan Calix Q4 2019
28 jan AudioCodes Q4 2019
28 jan CEM in Telecoms Global Summit
29 jan Telia Q4 2019
29 jan AT&T Q4 2019
29 jan Mellanox Q4 2019
29 jan Limelight Networks Q4 2019
29 jan Cirrus Logic fiscal Q3
29 jan Facebook Q4 2019
29 jan Extreme Networks fiscal Q2
29 jan KPN Q4 2019
29 jan Qorvo fiscal Q3
29 jan Microsoft fiscal Q2
29 jan Telenor Q4 2019
29 jan European 5G Conference
::: Meer Kalender Items