0
Mobiel

Kruidvat lanceert 'goedkoopste' prepaid aanbod

donderdag 25 maart 2010 | 16:44 CET | Nieuws

Drogisterijketen Kruidvat lanceert onder de naam Kruidvat Mobiel een prepaid telefonie-aanbod. De dienst zal vanaf 30 maart in alle Nederlandse winkels van Kruidvat worden aangeboden. Kruidvat maakt gebruik van het KPN-netwerk en claimt de goedkoopste aanbieder van prepaid bellen in Nederland te zijn. De tarieven zijn 5 eurocent voor onnet bellen (tussen Kruidvat prepaid gebruikers onderling) en 14 eurocent voor offnet bellen. Een sms kost 5 eurocent.

Recent kwam supermarktketen DekaMarkt met DekaMobiel, eveneens een prepaid aanbod. DekaMarkt claimde toen de goedkoopste prepaid-aanbieder te zijn, maar is zowel bij onnet als offnet bellen binnen Nederland 1 eurocent duurder dan Kruidvat. Wel biedt DekaMobiel de mogelijkheid om door actieproducten te kopen gratis belminuten te sparen. Het Kruidvat Mobiel Startpakket - inclusief Kruidvat Mobiel SIMkaart, € 13,- beltegoed en nieuw telefoonnummer - is verkrijgbaar bij alle Kruidvat-winkels voor 9,99 euro. Klanten kunnen het nieuwe telefoonnummer in het startpakket gebruiken of hun oude nummer meenemen. Ook mobiel internet is mogelijk. In Kruidvat-winkels kunnen klanten hun beltegoed opwaarderen met 8, 12 of 16 euro. De holding AS Watson heeft in Nederland 947 Kruidvat winkels en daarnaast de keten van Trekpleister drogisterijen.

Kruidvat heeft al eerder een sim only prepaid aanbod gelanceerd, in mei 2008, onder de naam Tok Toe Mie. Dat gebeurde destijds in samenwerking met debitel, dat inmiddels is opgegaan in Telfort (ook van KPN). De kosten bedroegen toen 20 eurocent per minuut voor bellen en 7 eurocent voor een sms. Met Tok Toe Mie mikte Kruidvat op een jonge doelgroep, met Kruidvat Mobiel vooral op families en vriendengroepen. Tok Toe Mie is per 1 november 2009 vervallen. Klanten betalen sindsdien de prepaid tarieven van Telfort, vanaf 35 eurocent per minuut..
 tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe