0
Algemeen

Samsung introduceert zakelijke Galaxy Xcover Pro smartphone

maandag 13 januari 2020 | 11:46 CET | Nieuws

Op 30 januari a.s. organiseert Telecompaper weer de eerste masterclass van het nieuwe jaar, Masterclass FTTH. In een dagdeel wordt je volledig bijgepraat over de FTTH-markt. Schrijf je in voor deze masterclass en verkrijg de nieuwste inzichten in de Nederlandse FTTH markt!

Samsung heeft de nieuwe Samsung Galaxy XCover Pro onthuld, een zakelijke smartphone gericht op zowel front- als back office en de werkvloer in uiteenlopende bedrijfstakken. De smartphone is voorzien van alle kenmerken waar Galaxy-smartphones van Samsung volgens de leverancier om bekend staan, waaronder een goede beeldschermervaring, een krachtige batterij en de bescherming door het Samsung Knox-beveiligingsplatform. Dit toestel is uitgebreid met diverse mobiliteitsoplossingen van partners voor een breed scala aan bedrijfssituaties, inclusief het vermogen om de recent aangekondigde walkietalkie-mogelijkheid te integreren in Microsoft Teams.

De Galaxy Xcover Pro is IP68 water- en stofbestendig, bestand tegen vallen tot 1,5 meter, zelfs zonder behuizing, en is MIL-STD 810G-gecertificeerd voor bescherming tegen extreme hoogte, vochtigheid en andere zware omgevingscondities. Ondersteuning voor het opladen van Pogo-pennen en compatibiliteit met oplaaddocks van derden zorgen ervoor dat de telefoon is opgeladen zodra de werkdag begint en de accu van 4.050 mAh meegaat tot lang na het einde van de dag. Voor tijden dat er nog meer vermogen nodig is, is de accu verwisselbaar: een nieuwe losse accu kan in het toestel geplaatst worden, waarna de gebruiker weer verder kan.

Met de Galaxy XCover Pro kunnen gebruikers hun ervaring met twee programmeerbare toetsen aanpassen om persoonlijk gecreëerde commando’s te maken. Deze functionaliteit maakt gecompliceerde workflows eenvoudig, zodat gebruikers de scanner kunnen openen, de zaklamp kunnen inschakelen of een CRM-app kunnen starten zonder door apps of menu's te bladeren of zelfs naar het scherm te kijken.

Tot slot heeft Samsung naar eigen zeggen door het verwijderen van de fysieke startknop de elegantie en eenvoud van het telefoonontwerp verbeterd, met behoud van zijn robuustheid. De Galaxy XCover Pro biedt een helder, edge-to-edge 6,3-inch FHD+ Infinity Display met een verbeterd touchscreen dat in alle omstandigheden werkt, zelfs in de regen of sneeuw. Voor gebruikers in de buitenlucht maakt de handschoenmodus gebruik met handschoenen aan mogelijk en de nieuwe spraak-naar-sms-functie biedt realtime dicteren en berichten versturen voor eenvoudige, handige communicatie.

PTT-ready

De Galaxy XCover Pro is push-to-talk ready met zijn twee programmeerbare toetsen, zodat gebruikers de hele dag door met iedereen in contact kunnen blijven met een simpele druk op de knop. Om het voor collega's gemakkelijker te maken om met elkaar te communiceren, werkte Samsung nauw samen met Microsoft om Microsoft Teams te introduceren: de nieuwe walkietalkie-mogelijkheid op de Galaxy XCover Pro, waarmee het de eerste partneroplossing is om de push-to-talk-functie te gebruiken.

Samsung biedt werknemers in alle bedrijfstakken ook mobiele oplossingen die helpen bij het uitvoeren van dagelijkse taken via software- en hardware-oplossingen van Infinite Peripherals, KOAMTAC, Scandit, en Visa. Retailpartners kunnen de inventaris bijhouden en betalingen verwerken met de beschikbare barcodescanning. Ze kunnen profiteren van kant-en-klare mobiele point of sale (mPOS) waarvan de betaalmodules beschikbaar zijn op basis van SDK voor leveranciers van mPOS-oplossingen.

Tap to Phone van Visa

De Samsung Galaxy XCover Pro heeft ook Samsung POS, een mobiele POS-oplossing die is goedgekeurd door het Tap to Phone-pilotprogramma van Visa. Deze gezamenlijke oplossing is van toegevoegde waarde voor verkopers doordat ze hiermee inzicht krijgen in betalingsvoorkeuren van consumenten. 

De geavanceerde softwareterminal van Tap to Phone bouwt voort op EMV-chiptransacties om dezelfde functionaliteit te genereren en tegelijkertijd gemoedsrust en zekerheid te bieden dat financiële gegevens veilig blijven. Consumenten kunnen in enkele seconden betalen door eenvoudig met hun contactloze kaart, telefoon of horloge op de Galaxy XCover Pro te tikken.

Beveiliging op defensieniveau

Naast zijn robuustheid is de Galaxy XCover Pro volgens Samsung ook gebouwd met gegevensbeveiliging in het achterhoofd. De gegevens worden beschermd door het gelaagde Samsung Knox-platform. Samsung Knox biedt geavanceerde beveiligingsfuncties zoals hardware-backed-bescherming, gegevensisolatie en -encryptie en boot- en runtime-bescherming om ervoor te zorgen dat bedrijfsgevoelige informatie wordt beschermd tegen indringing, malware en andere bedreigingen. Het apparaat beschikt ook over een vingerafdrukscanner en gezichtsherkenning voor aanraakvrije toegang.

Met Samsung Knox kunnen grote ondernemingen het apparaat snel en eenvoudig instellen en aanpassen, en firmware-versies beheren, waardoor IT-beheerders controle over het beheer en de updates van hun apparatenpark hebben via Knox Configure en Knox E-FOTA. 

Beschikbaarheid

In de Benelux zal de Galaxy XCover Pro beschikbaar zijn als Enterprise Edition voor EUR 509,-, met twee jaar marktbeschikbaarheid en vier jaar beveiligingsupdates om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. De XCover Pro maakt onderdeel uit van het Enterprise Editions portfolio. Deze totaaloplossing voor zakelijke telefonie is inclusief vier jaar security- en firmware updates, 4 jaar E-FOTA on MDM en 4 jaar Knox Configure.tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorieën: Algemeen
Bedrijven: Microsoft / Samsung
Landen: Nederland
::: voeg een reactie toe
Dit artikel is onderdeel van dossier(s)

SmartIndustry


Reactie Plaatsen

We welcome comments that add value to the discussion. We attempt to block comments that use offensive language or appear to be spam, and our editors frequently review the comments to ensure they are appropriate. If you see a comment that you believe is inappropriate to the discussion, you can bring it to our attention by using the report abuse links. As the comments are written and submitted by visitors of the Telecompaper website, they in no way represent the opinion of Telecompaper.


Gerelateerd

Samsung introduceert Galaxy XCover FieldPro robuuste smartphone

Published 29 okt 2019 09:57 CET | Wereld
Samsung heeft de aanstaande lancering van zijn nieuwste robuuste smartphone aangekondigd op de International Association of ...

Samsung kondigt robuuste Galaxy Xcover 4s smartphone aan

Published 11 jun 2019 10:01 CET | Benelux
Samsung kondigt vandaag aan dat het bedrijf eind juni de Samsung Galaxy Xcover 4s-smartphone zal uitbrengen in de Benelux. De ...

Samsung brengt Galaxy XCover 4 naar Nederland

Published 07 mrt 2017 09:24 CET | Nederland
Samsung kondigt de Galaxy XCover 4 aan, dat ten opzichte van zijn voorganger een iets groter HD-display en meer geheugen heeft. ...

Samsung komt dit voorjaar met opvolger voor Galaxy Xcover 3

Published 31 jan 2017 08:24 CET | Wereld
Uit een nieuw certificaat dat is uitgegeven door de Wi-Fi Alliance blijkt dat Samsung dit voorjaar waarschijnlijk een opvolger ...