0
Video

TV Vlaanderen lanceert nieuw abonnement via antenne

donderdag 7 december 2017 | 10:07 CET | Nieuws
TV Vlaanderen  lanceert vandaag een tv-abonnement via antenne in Vlaanderen en Brussel. Voor 9,95 euro per maand biedt de nieuwe formule Antenne TV 15 zenders aan via DVB-T2 in digitale kwaliteit. De verdeling van het tv-signaal gebeurt via het zenderpark van Norkring, wat mogelijk maakt dat Antenne TV beschikbaar is voor iedereen in Vlaanderen en Brussel. Er is geen internet, kabel of schotel voor nodig. 

Het aanbod bestaat uit de meest bekeken zenders in Vlaanderen van Medialaan (vtm, Q2, Vitaya, Caz, vtmKzoom, Kadet), SBS Belgium (4, VIJF, ZES), de Nederlandse publieke zenders NPO 1, NPO 2 en NPO 3 en de Franstalige zenders RTL-TVI, Club RTL en Plug RTL.

Wie Antenne TV in huis wilt nemen, kan voor 29 euro een DVB-T2 antenne aanschaffen die zowel binnen als buiten werkt. Voor een tv-toestel met DVB-T2 tuner is dan enkel nog een kaartlezer (CI+ module voor Antenne TV) nodig, die beschikbaar is voor 39 euro. Anders kunnen klanten ook een combipakket aanschaffen (CI+module met decoder voor DVB-T2) voor een tijdelijk lanceringsaanbod van 99 euro. 


tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe