0
Breedband

Survey Jelcer Networks: 96% bereid tot bijdrage bij aanleg glas in Gelders buitengebied

donderdag 14 februari 2013 | 17:46 CET | Auteur: Tim Poulus | Achtergronden
Jelcer Networks, specialist in het aanleggen van netwerken in riolen, en de Hogeschool Windesheim hebben de resultaten gepubliceerd van een onderzoek naar de behoefte aan een glasvezelverbinding in buitengebieden. Op basis van een survey in de gemeenten Epe en Putten en in de kern Wapenveld in gemeente Heerde is gekeken naar de tevredenheid van 700 respondenten met hun huidige leveranciers van televisie, internet en telefonie. Ook de huidige abonnementskosten werden bepaald. Daarnaast is onderzocht hoe groot de bereidheid onder de respondenten is om zelf geld of arbeid bij te dragen aan de

Bedankt voor het bezoeken van Telecompaper

Het achtergrondartikel dat u wilt lezen is alleen toegankelijk voor geregistreerde gebruikers met een International Plus of Premium abonnement.

Maar als u zich hieronder registreert, zullen we u het artikel gratis via e-mail toesturen.

Registreer u bij Telecompaper

 

Koop of upgrade naar Nederland Plus of Nederland Premium


Subscriptions

Bent u al Nederlands Plus of Premium abonnee?tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorieën: Vast
Bedrijven: Jelcer
Landen: Nederland
::: voeg een reactie toe
Dit artikel is onderdeel van dossier(s)

FTTH


Reactie Plaatsen

We welcome comments that add value to the discussion. We attempt to block comments that use offensive language or appear to be spam, and our editors frequently review the comments to ensure they are appropriate. If you see a comment that you believe is inappropriate to the discussion, you can bring it to our attention by using the report abuse links. As the comments are written and submitted by visitors of the Telecompaper website, they in no way represent the opinion of Telecompaper.