0
Breedband

AP geeft groen licht voor verwerking persoonsgegevens door Dutch FilmWorks

donderdag 7 december 2017 | 15:16 CET | Nieuws
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft de voorgenomen verwerking van persoonsgegevens door Dutch FilmWorks B.V. (DFW) rechtmatig verklaard. DFW heeft voldoende waarborgen getroffen voor een behoorlijke en zorgvuldige verwerking van deze persoonsgegevens. 

Bedankt voor het bezoeken van Telecompaper

Om meer artikelen te lezen is een abonnement of een registratie nodig.

  • Koop een abonnement Nederland Light, Plus of Premium

Abonneer

Bent u al Nederlands Plus of Premium abonnee?



tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorieën: Internet
Bedrijven: BitTorrent
Landen: Nederland
::: voeg een reactie toe

Reactie Plaatsen

We welcome comments that add value to the discussion. We attempt to block comments that use offensive language or appear to be spam, and our editors frequently review the comments to ensure they are appropriate. If you see a comment that you believe is inappropriate to the discussion, you can bring it to our attention by using the report abuse links. As the comments are written and submitted by visitors of the Telecompaper website, they in no way represent the opinion of Telecompaper.


Gerelateerd

'Aanpakken downloaders van Dutch FilmWorks ligt stil'

Published 15 okt 2018 13:28 CET | Nederland
Dutch FilmWorks (DFW) heeft nog geen zichtbare resultaten geboekt met het plan om consumenten aansprakelijk te stellen voor ...

Brein zet eigen opsporingssoftware in tegen uploaders

Published 13 jul 2018 11:38 CET | Nederland
Stichting Brein zet eigen opsporingssoftware in om frequente uploaders van auteursrechtelijk beschermd materiaal op te sporen. Op ...

Kwart Nederlanders downloadt nog gratis video, muziek

Published 22 feb 2018 08:06 CET | Nederland
Het aantal mensen dat wel eens een gratis films, tv-programma's, muziek of games downloadt, blijft afnemen. Van alle Nederlanders ...

AP dwingt Airbnb tot staken van verwerken BSN-nummers

Published 15 dec 2017 11:29 CET | Nederland
Airbnb heeft het verwerken van burgerservicenummers (BSN) gestaakt op aandringen van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Het ...

Dutch FilmWorks authorised to collect IP addresses in piracy fight

Published 08 dec 2017 09:34 CET | Nederland
The Dutch data protection authority AP has given Dutch FilmWorks authorisation to collect personal data to fight illegal ...

DFW: vanaf dit najaar aanpak illegale downloader

Published 25 aug 2017 15:23 CET | Nederland
Nog dit najaar wil filmdistributeur Dutch Filmworks individuele downloaders van illegaal geuploade filmcontent aanpakken. Mensen ...

Dutch FilmWorks wil achter torrentdownloaders aan

Published 03 aug 2017 14:40 CET | Nederland
Dutch FilmWorks (DFW) is voornemens om persoonsgegevens vast te leggen door gericht informatie over mensen te verzamelen met ...





4P omzet 35% van alle multiplay omzet
Nederland  |  2018 Q2

Kalender   /   Evenementen

22 okt Grameenphone Q3 2018
22 okt SCTE ISBE Cable Tec Expo
22 okt International Conference of Data Protection and Privacy Commissioners
23 okt Modern Times Group (MTG) Q3 2018
23 okt Logitech fiscal Q2
23 okt Juniper Networks Q3 2018
23 okt Corning Q3 2018
23 okt Millicom Q3 2018
23 okt Verizon Q3 2018
23 okt AudioCodes Q3 2018
23 okt FCC Open meeting
24 okt Orange Belgium Q3 2018
24 okt KPN Q3 2018
24 okt STMicroelectronics Q3 2018
24 okt Smith Micro Q3 2018
24 okt Atos Q3 2018
24 okt AT&T Q3 2018
24 okt Technicolor Q3 2018
24 okt F5 Networks fiscal Q4
24 okt Telenor Q3 2018
24 okt M1 Q3 2018
24 okt Microsoft fiscal Q1
24 okt Line Q3 2018
24 okt HPE Securities Analyst Meeting
24 okt ENISA – Europol Conference on the Internet of Things
24 okt Women in TMT M&A
24 okt Broadband World Forum
25 okt Iridium Q3 2018
25 okt Snap Q3 2018
25 okt Netgear Q3 2018
::: Meer Kalender Items