0
Breedband

AP geeft groen licht voor verwerking persoonsgegevens door Dutch FilmWorks

donderdag 7 december 2017 | 15:16 CET | Nieuws
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft de voorgenomen verwerking van persoonsgegevens door Dutch FilmWorks B.V. (DFW) rechtmatig verklaard. DFW heeft voldoende waarborgen getroffen voor een behoorlijke en zorgvuldige verwerking van deze persoonsgegevens. 

Bedankt voor het bezoeken van Telecompaper

Om meer artikelen te lezen is een abonnement of een registratie nodig.

  • Koop een abonnement Nederland Light, Plus of Premium

Abonneer

Bent u al Nederlands Plus of Premium abonnee?



tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn: Internet
Bedrijven: BitTorrent
Landen: Nederland
::: voeg een reactie toe

Reactie Plaatsen

We welcome comments that add value to the discussion. We attempt to block comments that use offensive language or appear to be spam, and our editors frequently review the comments to ensure they are appropriate. If you see a comment that you believe is inappropriate to the discussion, you can bring it to our attention by using the report abuse links. As the comments are written and submitted by visitors of the Telecompaper website, they in no way represent the opinion of Telecompaper.


Gerelateerd

AP dwingt Airbnb tot staken van verwerken BSN-nummers

Published 15 dec 2017 11:29 CET | Nederland
Airbnb heeft het verwerken van burgerservicenummers (BSN) gestaakt op aandringen van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Het ...

Dutch FilmWorks authorised to collect IP addresses in piracy fight

Published 08 dec 2017 09:34 CET | Nederland
The Dutch data protection authority AP has given Dutch FilmWorks authorisation to collect personal data to fight illegal ...

DFW: vanaf dit najaar aanpak illegale downloader

Published 25 aug 2017 15:23 CET | Nederland
Nog dit najaar wil filmdistributeur Dutch Filmworks individuele downloaders van illegaal geuploade filmcontent aanpakken. Mensen ...

Dutch FilmWorks wil achter torrentdownloaders aan

Published 03 aug 2017 14:40 CET | Nederland
Dutch FilmWorks (DFW) is voornemens om persoonsgegevens vast te leggen door gericht informatie over mensen te verzamelen met ...





+ 12,3%
Aantal postpaid klanten Bouygues groeit j-o-j
Frankrijk  |  2017 Q2