0
Breedband

AP geeft groen licht voor verwerking persoonsgegevens door Dutch FilmWorks

donderdag 7 december 2017 | 15:16 CET | Nieuws
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft de voorgenomen verwerking van persoonsgegevens door Dutch FilmWorks B.V. (DFW) rechtmatig verklaard. DFW heeft voldoende waarborgen getroffen voor een behoorlijke en zorgvuldige verwerking van deze persoonsgegevens. 

Bedankt voor het bezoeken van Telecompaper

Een gratis registratie of abonnement is nodig om het artikel te lezen.

  • Koop een abonnement Nederland Light, Plus of Premium

Abonneer

Log in als u al een registratie of abonnement heeft.



tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorieƫn: Internet
Bedrijven: BitTorrent
Landen: Nederland
::: voeg een reactie toe

Reactie Plaatsen

Log in of registreer om een reactie achter te laten.

We welcome comments that add value to the discussion. We attempt to block comments that use offensive language or appear to be spam, and our editors frequently review the comments to ensure they are appropriate. If you see a comment that you believe is inappropriate to the discussion, you can bring it to our attention by using the report abuse links. As the comments are written and submitted by visitors of the Telecompaper website, they in no way represent the opinion of Telecompaper.


Gerelateerd

Dutch Filmworks verliest cassatie over NAW-gegevens Ziggo

Published 26 feb 2021 08:57 CET | Nederland
Ziggo hoeft definitief geen gegevens van klanten te verstrekken aan filmdistributeur Dutch Filmworks (DFW), schrijft Emerce. De ...

Gerechtshof: VodafoneZiggo hoeft gegevens illegale downloaders niet aan DFW af te staan

Published 05 nov 2019 14:16 CET | Nederland
VodafoneZiggo hoeft de gegevens van 377 illegale downloaders van de film 'The Hitman's Bodyguard' niet te verstrekken aan Dutch ...

Hof A'dam: meer tijd voor vonnis over downloaden films

Published 04 sep 2019 13:36 CET | Nederland
Het gerechtshof in Arnhem heeft de uitspraak in de zaak tussen Dutch Filmworks (DFW) en VodafoneZiggo uitgesteld, meldt ...

'Aanpakken downloaders van Dutch FilmWorks ligt stil'

Published 15 okt 2018 13:28 CET | Nederland
Dutch FilmWorks (DFW) heeft nog geen zichtbare resultaten geboekt met het plan om consumenten aansprakelijk te stellen voor ...

Brein zet eigen opsporingssoftware in tegen uploaders

Published 13 jul 2018 11:38 CET | Nederland
Stichting Brein zet eigen opsporingssoftware in om frequente uploaders van auteursrechtelijk beschermd materiaal op te sporen. Op ...

Kwart Nederlanders downloadt nog gratis video, muziek

Published 22 feb 2018 08:06 CET | Nederland
Het aantal mensen dat wel eens een gratis films, tv-programma's, muziek of games downloadt, blijft afnemen. Van alle Nederlanders ...

AP dwingt Airbnb tot staken van verwerken BSN-nummers

Published 15 dec 2017 11:29 CET | Nederland
Airbnb heeft het verwerken van burgerservicenummers (BSN) gestaakt op aandringen van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Het ...

Dutch FilmWorks authorised to collect IP addresses in piracy fight

Published 08 dec 2017 09:34 CET | Nederland
The Dutch data protection authority AP has given Dutch FilmWorks authorisation to collect personal data to fight illegal ...

DFW: vanaf dit najaar aanpak illegale downloader

Published 25 aug 2017 15:23 CET | Nederland
Nog dit najaar wil filmdistributeur Dutch Filmworks individuele downloaders van illegaal geuploade filmcontent aanpakken. Mensen ...

Dutch FilmWorks wil achter torrentdownloaders aan

Published 03 aug 2017 14:40 CET | Nederland
Dutch FilmWorks (DFW) is voornemens om persoonsgegevens vast te leggen door gericht informatie over mensen te verzamelen met ...





Kalender   /   Evenementen

04 mei 6G Symposium
05 mei Dell Technologies World
06 mei Teleste Q1 2021
06 mei Gogo Q1 2021
06 mei TDC Q1 2021
06 mei Ice Group Q1 2021
06 mei Freenet Q1 2021
06 mei RTL Group Q1 2021
06 mei Pexip Q1 2021
06 mei Avaya fiscal Q2
06 mei Roku Q1 2021
06 mei Vonage Q1 2021
06 mei Cable One Q1 2021
06 mei Motorola Solutions Q1 2021
06 mei EchoStar Q1
06 mei Globalstar Q1
06 mei IAC Q1 2021
06 mei Uniti Q1 2021
06 mei PCTEL Q1 2021
07 mei Cellnex Q1 2021
07 mei TDS, US Cellular Q1
07 mei Telus International Q1 2021
10 mei Boingo Wireless Q1 2021
10 mei Ceva Q1 2021
10 mei Weibo Q1 2021
10 mei 8x8 fiscal Q4 results
10 mei NortonLifeLock fiscal Q4, investors day
10 mei Synchronoss Q1
11 mei Magyar Telekom Q1 2021
11 mei Radcom Q1 2021
::: Meer Kalender Items