0
Breedband

AP geeft groen licht voor verwerking persoonsgegevens door Dutch FilmWorks

donderdag 7 december 2017 | 15:16 CET | Nieuws

Koop vóór 16 november kaarten voor hét 5G congres voor het speciale tarief van EUR 395! Bestel snel uw kaarten  

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft de voorgenomen verwerking van persoonsgegevens door Dutch FilmWorks B.V. (DFW) rechtmatig verklaard. DFW heeft voldoende waarborgen getroffen voor een behoorlijke en zorgvuldige verwerking van deze persoonsgegevens. 

Bedankt voor het bezoeken van Telecompaper

Om meer artikelen te lezen is een abonnement of een registratie nodig.

  • Koop een abonnement Nederland Light, Plus of Premium

Abonneer

Bent u al Nederlands Plus of Premium abonnee?



tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorieën: Internet
Bedrijven: BitTorrent
Landen: Nederland
::: voeg een reactie toe

Reactie Plaatsen

We welcome comments that add value to the discussion. We attempt to block comments that use offensive language or appear to be spam, and our editors frequently review the comments to ensure they are appropriate. If you see a comment that you believe is inappropriate to the discussion, you can bring it to our attention by using the report abuse links. As the comments are written and submitted by visitors of the Telecompaper website, they in no way represent the opinion of Telecompaper.


Gerelateerd

Gerechtshof: VodafoneZiggo hoeft gegevens illegale downloaders niet aan DFW af te staan

Published 05 nov 2019 14:16 CET | Nederland
VodafoneZiggo hoeft de gegevens van 377 illegale downloaders van de film 'The Hitman's Bodyguard' niet te verstrekken aan Dutch ...

Hof A'dam: meer tijd voor vonnis over downloaden films

Published 04 sep 2019 13:36 CET | Nederland
Het gerechtshof in Arnhem heeft de uitspraak in de zaak tussen Dutch Filmworks (DFW) en VodafoneZiggo uitgesteld, meldt ...

'Aanpakken downloaders van Dutch FilmWorks ligt stil'

Published 15 okt 2018 13:28 CET | Nederland
Dutch FilmWorks (DFW) heeft nog geen zichtbare resultaten geboekt met het plan om consumenten aansprakelijk te stellen voor ...

Brein zet eigen opsporingssoftware in tegen uploaders

Published 13 jul 2018 11:38 CET | Nederland
Stichting Brein zet eigen opsporingssoftware in om frequente uploaders van auteursrechtelijk beschermd materiaal op te sporen. Op ...

Kwart Nederlanders downloadt nog gratis video, muziek

Published 22 feb 2018 08:06 CET | Nederland
Het aantal mensen dat wel eens een gratis films, tv-programma's, muziek of games downloadt, blijft afnemen. Van alle Nederlanders ...

AP dwingt Airbnb tot staken van verwerken BSN-nummers

Published 15 dec 2017 11:29 CET | Nederland
Airbnb heeft het verwerken van burgerservicenummers (BSN) gestaakt op aandringen van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Het ...

Dutch FilmWorks authorised to collect IP addresses in piracy fight

Published 08 dec 2017 09:34 CET | Nederland
The Dutch data protection authority AP has given Dutch FilmWorks authorisation to collect personal data to fight illegal ...

DFW: vanaf dit najaar aanpak illegale downloader

Published 25 aug 2017 15:23 CET | Nederland
Nog dit najaar wil filmdistributeur Dutch Filmworks individuele downloaders van illegaal geuploade filmcontent aanpakken. Mensen ...

Dutch FilmWorks wil achter torrentdownloaders aan

Published 03 aug 2017 14:40 CET | Nederland
Dutch FilmWorks (DFW) is voornemens om persoonsgegevens vast te leggen door gericht informatie over mensen te verzamelen met ...





Kalender   /   Evenementen

28 okt World Radiocommunication Conference
12 nov United Internet Q3 2019
12 nov 1&1 Drillisch Q3 2019
12 nov Dasan Zhone Q3 2019
12 nov Vodafone fiscal H1
12 nov Telkom fiscal H1
12 nov Skyworks fiscal Q4
12 nov GTT Communications Q3 2019
12 nov INAP Q3 2019
12 nov Infinera Q3 2019
12 nov Iliad Q3 2019
12 nov Wi-Fi NOW International
13 nov Japan Display fiscal Q2
13 nov Altice Europe Q3 2019
13 nov Sunrise Q3 2019
13 nov TIP Summit
13 nov Cable Congress
13 nov 5G Expo North America
14 nov Ice Group Q3 2019
14 nov Westell fiscal Q2
14 nov Nvidia Q3
14 nov Weibo Q3 2019
14 nov Cisco fiscal Q1
14 nov Bouygues Telecom Q3 2019
14 nov Bharti Airtel fiscal Q2
14 nov TDC Q3 2019
14 nov Vodafone Idea fiscal Q2
18 nov Bezeq Q3 2019
18 nov CRU World Optical Fiber & Cable Conference
19 nov MTS Q3 2019
::: Meer Kalender Items