0
Mobiel

Brocade introduceert Ruckus SP Cloud

maandag 27 februari 2017 | 13:30 CET | Nieuws

Ruckus Wireless, onderdeel van Brocade, kondigt vandaag de Ruckus Service Provider (SP) Cloud aan, een volledige configureerbare oplossing waarmee service providers hoogwaardige managed services kunnen aanbieden. Ruckus SP Cloud wordt aan de vooravond van het Mobile World Congress in Barcelona geïntroduceerd als een managed service aanbod waarmee ondernemingen met behulp van de Ruckus’ access points (APs) van WiFi worden voorzien. 

Het aanbod wordt binnenkort verder uitgebreid met ondersteuning voor LTE binnen gebouwen via op OpenG-technologie gebaseerde Ruckus small cells en Brocade ICX switches voor de bekabelde infrastructuur. 

Met SP Cloud levert Ruckus een geïntegreerd platform dat de gehele configuratie, het beheer en de foutopsporing van zowel het bekabelde als draadloze netwerk vereenvoudigt. Naast de lancering van SP Cloud, introduceert Ruckus Wireless vandaag haar OpenG small cell productportfolio. 

De toename van dataverkeer en het gebrek aan nieuwe bandbreedte heeft geresulteerd in groeiende complexiteit, vooral op het gebied van dekking binnenshuis. De traditionele small cell apparatuur heeft moeite te voldoen aan de verhoogde eisen die gesteld worden door deze high density omgevingen. Ruckus OpenG small cells lossen dit op door coordinated shared spectrum technologie te combineren met neutrale host mogelijkheden, waarmee service providers betaalbare netwerkdekking kunnen aanbieden binnen gebouwen in alle soorten en maten. 

Het nieuwe portfolio omvat twee volledig functionele OpenG small cells voor binnen- en buitenshuis, die beschikbaar zullen komen in het derde kwartaal van dit jaar:

  • de Ruckus Q710, een 3,5 GHz TD-LTE small cell die een gebied beslaat van ongeveer 3000 m2 binnenshuis en met ondersteuning voor 64 gelijktijdig actieve en een vrijwel onbeperkt aantal passieve gebruikers.
  • de Ruckus Q910, een 3,5 GHz TD-LTE small cell die een gebied van ruwweg 90m2 buitenshuis beslaat en 64 gelijktijdige actieve gebruikers en een vrijwel onbeperkt aantal passieve gebruikers ondersteunt.

OpenG is gebaseerd op de technologie die mede is ontwikkeld via de CBRS Alliance, waarvan Ruckus Wireless oprichtend lid is. Samen met andere marktleiders werkt Ruckus aan het ontwikkelen, op de markt brengen en promoten van op LTE-gebaseerde oplossingen waarbij de gedeelde bandbreedte van de US 3,5 GHz CBRS band gebruikt wordt.tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe