0
Breedband

Delta, Greenet verzorgen breedband buitengebied Rilland

donderdag 1 maart 2018 | 13:33 CET | Nieuws
Delta gaat snelle internetverbindingen bewerkstelligen voor inwoners en bedrijven in het buitengebied van Rilland. Dat maakt het bedrijf bekend in aanvulling op de eerdere berichtgeving waarin duidelijk werd dat de buitengebieden van Axel, Goes, Hoek, Hulst en Serooskerke voorzien zouden worden. Alle verbindingen komen tot stand via een fixed wireless oplossing.

Ook is er voor het merendeel van het buitengebied in Oost-Souburg alsnog een creatieve oplossing gevonden. Een snelle internetverbinding via de zender in Serooskerke.  

Delta biedt ruim 98 procent van alle aanmeldingen in het buitengebied een snelle internetoplossing. Dat is het eindresultaat van een intensieve samenwerkingscampagne met de lokale werkgroepen ‘breedbandinternet’. Alle klanten die wonen in de buitengebieden zijn inmiddels persoonlijk geïnformeerd.

Vanaf mei snel worden de aansluitngen geactiveerd 

Er is gestart met de realisatie van de zes opstelpunten, vanaf mei worden de eerste klanten aangesloten op het vast-draadloos netwerk. Het netwerk biedt de inwoners, ondernemers en toeristen in de Zeeuwse buitengebieden internetsnelheden tot 50 Mbps (download). Die snelheden liggen nu nog vaak ruim onder de 10 Mbps. Delta verzorgt de glasvezelverbindingen naar de opstelpunten en is eigenaar van het netwerk. Greenet realiseert het vast-draadloos netwerk voor Delta. 


tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe