0
Mobiel

Orange Labs richt zich op 5G, IoT en Smart Home

dinsdag 12 december 2017 | 07:34 CET | Nieuws
Het Orange Labs onderzoeksteam heeft drie nieuwe initiatieven bekend gemaakt, met de naam Plug’in, Thing’in en Home’in. Doel van de initiatieven is het verbeteren van de samenwerking met stakeholders op gebieden van 5G connectiviteit, IoT en smart services voor in huis.

Door een geïntegreerde en open onderzoeksbenadering biedt Plug’in aan 5G onderzoekers een platform voor software development en live testen met een focus op vier kerngebieden, inclusief de transformatie van software defined networks en het management van energieconsumptie. 

Thing’in richt zich op onderzoek naar de manier waarop connected devices interacteren met elkaar binnen het Internet of Things. Het richt zich met name op de ontwikkeling van applicaties die nodig zijn voor het categoriseren van connected objecten en het design van een zoekmachine voor het IoT. 

Het belangrijkste doel van Home’in is de ontwikkeling van smart diensten in een experimentele lvie omgeving, met een focus op de integratie van devices die dienst doen als spraakgestuurde personal assistants.


tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe