0
IT

Polycom komt met RealPresence Clariti

vrijdag 15 januari 2016 | 12:34 CET | Nieuws

Polycom introduceert nieuwe samenwerkingsinfrastructuur-software in combinatie met Cloud Burst Service: Polycom RealPresence Clariti. De aanbieder van videoconferencing-oplossingen stelt met RealPresence Clariti eenvoudige prijsmodellen per gebruiker te bieden die het makkelijker maken om in te stappen.

Het nieuwe platform ondersteunt een selectie van samenwerkingsecosystemen en voorziet in een licentiemodel met zowel een abonnementsvorm als een permanent licentie. Klanten hebben meerdere mogelijkheden voor inzet van de RealPresence Clariti-oplossing, inclusief on-premise, via hybride of gehoste IaaS-aanbiedingen van partners, of direct in hun eigen cloudnetwerk. Ook maakt de nieuwe loot aan de tak grootschalige inzet van videosamenwerking mogelijk tussen bedrijven van elke omvang.

De hybride-cloudcapaciteit van RealPresence Clariti maakt het platform volgens Polycom tot de eerste samenwerkingsinfrastructuur-software, met de mogelijkheid om terug te vallen op een cloudservice voor geplande en onverwachte pieken in capaciteitsvraag.

Verder biedt Polycom support voor ontwikkelaars met het nieuwe Polycom Sandbox. Ontwikkelaars krijgen zo cloudtoegang tot een uitgebreide set API’s en SDK’s. Daarnaast maakt Polycom bekend dat zijn RealAccess-analytics-diensten nu inbegrepen zijn bij het hele RealPresence-portfolio.tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe