0
IT

T-Systems komt met schaalbaar cloudbeheersplatform

vrijdag 1 december 2017 | 09:31 CET | Nieuws

T-Systems introduceert Managed Cloud Operating System (MCOS), een schaalbare service waarmee gebruikers verschillende cloudbesturingssystemen op diverse infrastructuren tegelijkertijd kunnen beheren. MCOS ondersteunt volgens de IT-aanbieder private, hybride en publieke clouds maar ook conventionele in-house omgevingen. 

Reden achter de introductie is de groeiende complexiteit van het cloudecosysteem. Veel bedrijven hebben hun applicaties en data over verschillende clouds verspreid. Begrijpelijk vanuit het oogpunt van veiligheid, maar met grote nadelen: meer complexiteit en lastiger onderhoud van de cloudinfrastructuur. MCOS moet het beheer van cloudomgevingen standaardiseren en vereenvoudigen, onafhankelijk van de technologie die door de betreffende cloudaanbieder wordt gebruikt. 

De oplossing is niet alleen geschikt voor T-Systems' eigen Open Telekom Cloud (OTC), maar ook voor bijvoorbeeld Microsoft Azure en Amazon Cloud. De oplossing is ontwikkeld om virtuele servers te managen, zoals Microsoft Windows Server en SUSE Linux Enterprise.tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe