0
Breedband

Telenet start Speedboost-aanbod voor 15 euro per maand

maandag 4 december 2017 | 13:27 CET | Nieuws
Telenet biedt met ingang van 4 december zijn zogenaamde speedboost aan. Hiermee surft de Telenet-klant tot 400 Mbps downstream en tot 40 Mpbs upstream. De optie is beschikbaar voor klanten die WIGO, Whoppa of Internet 200 hebben. 

De speedboost optie is beschikbaar voor 15 euro per maand. Ook zakelijke klanten kunnen opteren voor een speedboost, die de snelheid opdrijft tot 500/40 Mbps. Voor 15 euro per maand (excl. BTW) kunnen Business Fibernet, FLUO of WIGO Business klanten genieten van deze verhoogde snelheden. 

Met het Speedboost-product wil Telenet inspelen op een specifieke groep klanten die behoefte heeft aan zeer snel internet of aan extra bandbreedte om op een comfortabele manier met meerdere gezinsleden tegelijk gebruik te maken van zware toepassingen zoals 4K televisie streamen of gamen.  

Begin oktober werd Speedboost geïntroduceerd. SpeedBoost is beschikbaar op het netwerk van Telenet in Vlaanderen en in zeven wijken in Brussel, te weten Etterbeek, Forest, Schaerbeek, Jette, Ganshoren, Berchem-Sainte-Agathe en Koekelberg.tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe