0
Algemeen

Telenet Business biedt gratis campagnes voor 200 mkb'ers

maandag 4 december 2017 | 15:00 CET | Nieuws

Telenet Business start de campagne ‘Scoor Lokaal Met Digitaal’ en schenkt ruim tweehonderd lokale ondernemers een gratis Facebookcampagne, een week lang digitaal advies met opvolging én meer zichtbaarheid dankzij de DigiBuzz, een gratis rondrijdend digitaal reclamebord in hun stad.  

Telenet Business geeft aan het Vlaamse mkb te willen helpen in digitale aanwezigheid. Een groot deel van de Vlaamse mkb’ers is nog niet online aanwezig. Nog al te vaak hebben ze geen website, webshop of Facebookpagina, zo stelt het bedrijf.

De actie sluit aan bij De Digitale Versnelling die in maart werd gelanceerd en waarbij nog steeds vijftien experts langsgaan bij ondernemers en mkb’ers om hen te helpen hun zaak online te promoten. 

Uit GfK-onderzoek in opdracht van Telenet Business blijkt dat een vierde van de zelfstandigen geen tijd heeft om na te gaan hoe online toepassingen hun zaak zouden kunnen promoten of laten renderen. Maar liefst 43 procent heeft geen website, 56 procent heeft geen Facebookpagina en 34 procent geen van beide. 

200 ondernemers in 25 steden 

Telenet selecteerde ruim tweehonderd mkb’ers en zelfstandigen uit in totaal meer dan 25.000 ingeschreven ondernemers. De geselecteerde bedrijven krijgen digitaal advies en een lokaal rijdend reclamebord dat gedurende een dag in de regio rondrijdt. Dit wordt gecombineerd met een Facebookcampagne van drie dagen, een week lang gratis advies over hoe ze hun zaak online kunnen promoten, de mogelijkheid om een gratis afspraak van twee uur te boeken met een digitale expert en een workshop rond digitaal adverteren. 

In maart 2017 lanceerde Telenet Business daarom De Digitale Versnelling. De vijftien experts legden intussen al bijna 1.000 bezoeken af, waarmee de basis werd gelegd voor ‘Scoor Lokaal Met Digitaal’.


tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorieën:
Landen:
::: voeg een reactie toe