0
Algemeen

Spotify start nieuwe promotiecampagne voor Spotify Premium

dinsdag 21 november 2017 | 09:21 CET | Nieuws

Tot en met 31 december biedt Spotify de mogelijkheid om voor 99 cent drie maanden lang gebruik te maken van Spotify Premium, het betaalde- en advertentievrije abonnement op de streaming muziekdienst. Het aanbod geldt alleen voor mensen die nog niet eerder gebruik hebben gemaakt van Spotify Premium of een introductieaanbod.

Voor bestaande gebruikers van Spotify die eerder al gebruik hebben gemaakt van Spotify Premium en / of een introductieaanbod en tenminste sinds 21 oktober geen gebruik meer hebben gemaakt van Spotify Premium, biedt Spotify nu drie maanden Spotify Premium voor 9,99 euro. Normaal geldt dit tarief per maand. 

Na de promotieperiode van drie maanden wordt het introductieabonnement automatisch omgezet in een normaal Spotify Premium abonnement voor 9,99 euro per maand. Gebruikers kunnen voor het einde van de promotieperiode van 3 maanden hun Spotify Premium abonnement opzeggen en om laten zetten in een gratis abonnement die middels advertenties en reclameboodschappen wordt ondersteund. tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe