0
Mobiel

Vakantieparken Molencaten mikt op nieuwe diensten met Aruba-WiFi

vrijdag 9 februari 2018 | 10:36 CET | Nieuws

Molecaten, uitbater van campings en vakantieparken, heeft een outdoor WiFi-netwerk geïnstalleerd op 16 parken in Nederland en Hongarije. Met dit nieuwe netwerk moeten medewerkers en gasten overal in de parken beter gebruik kunnen maken van mobiele technologie om online te komen of om IoT-toepassingen te gebruiken. 

Er zijn ruim 900 draadloze Aruba access points geïnstalleerd. Met een combinatie van High Density indoor en outdoor access points en Mobility Clusters van Aruba zijn volgens Aruba de kracht en betrouwbaarheid van de WiFi-verbindingen binnen en buiten verbeterd. Door betere betrouwbaarheid en beveiliging moet Molecaten eenvoudig nieuwe diensten kunnen integreren om de gebruikerservaring verder te vereenvoudigen en te verbeteren, zoals met een real-time overzicht van alle activiteiten. 

In de loop van 2018 gaat Molecaten het platform ook inzetten voor de ontwikkeling van een nieuwe app voor gasten, onder meer om eten mee te bestellen op hun locatie, de beschikbaarheid van restaurants of andere faciliteiten te controleren en attracties in de buurt te zoeken. 

Met het nieuwe netwerk kunnen medewerkers regelen dat gasten precies weten waar ze in het park zijn en ze op basis van hun locatie persoonlijke aanbiedingen doen. Het netwerk biedt medewerkers verder mogelijkheden om het facility management te verbeteren met behulp van IoT. Verlichting, verwarming, schoonmaakteams, points of sale-schermen, digitale bewegwijzering en CCTV worden aan het netwerk gekoppeld. Het parkbeheer kan dan bijvoorbeeld de verwarming of het licht in lege bungalows op afstand uitdoen of een bungalow alvast verwarmen voordat de gasten arriveren. tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe