0
Mobiel

Aspider-NGI onthult IoT eConnect

donderdag 5 oktober 2017 | 11:41 CET | Nieuws
MVNE Aspider-NGI heeft de lancering van zijn nieuwe oplossingen IoT Connect bekend gemaakt. IoT Connect is een geïntegreerd IoT-platform dat wereldwijde toegang tot connectiviteit biedt zonder contractuele verplichtingen of technische lock-ins. Tot de features van iot Connect behoren instant online access, eenvoudige tools voor activatie, controle en analyse. 

IoT Connect maakt gebruik van esim-technologie die voortkomt uit de samenwerking tussen Aspider-NGI en OT Morpho waardoor de noodzaak tot sim swap vervalt. Met het platform kunnen eindgebruikers simkaarten activeren en deactiveren op elk moment alsook tariefplannen tussentijds aanpassen en de dekking per land kiezen. 

Volgens David Traynor, CMO bij Aspider-NGI, is de eSIM een noodzakelijke voorwaarde om kost-efficient grotere IoT projecten te kunnen uitrollen en beheren De IoT markt als geheel zal hierdoor extra groeien. Hierdoor worden operators in staat gesteld hun investeringen in IoT-connectiviteit veilig te stellen.

"Veel hangt ook af van de doelgroep en de toepassing: Het leveren van connectiviteit aan autofabrikanten stelt andere eisen aan eSIM dan het leveren van connectiviteit aan de reisbranche. Het is daarom belangrijk dat partijen blijven meedenken over de evolutie van standaarden en dat requirements niet alleen te maken hebben met sim swaps, maar met het bezit van- en controle over de applicaties op de simkaart."tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe