0
Algemeen

Autoriteit Persoonsgegevens op zoek naar twee bestuursleden

vrijdag 31 augustus 2018 | 14:02 CET | Nieuws
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is op zoek naar twee nieuwe leden voor het college van bestuur. De vacante posities zijn voor een vice-voorzitter en een bestuurslid met onder andere de portefeuille bedrijfsvoering. 

Bedankt voor het bezoeken van Telecompaper

Een gratis registratie of abonnement is nodig om het artikel te lezen.

  • Koop een abonnement Nederland Light, Plus of Premium

Abonneer

Log in als u al een registratie of abonnement heeft.



tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorieën: Algemeen
Bedrijven: Autoriteit Persoonsgegevens
Landen: Nederland
::: voeg een reactie toe

Reactie Plaatsen

We welcome comments that add value to the discussion. We attempt to block comments that use offensive language or appear to be spam, and our editors frequently review the comments to ensure they are appropriate. If you see a comment that you believe is inappropriate to the discussion, you can bring it to our attention by using the report abuse links. As the comments are written and submitted by visitors of the Telecompaper website, they in no way represent the opinion of Telecompaper.


Gerelateerd

Autoriteit Persoonsgegevens gaat 2019 in met nieuwe bestuursleden

Published 31 dec 2018 11:26 CET | Nederland
De Autoriteit Persoonsgegevens krijgt er twee bestuursleden bij. Monique Verdier en Katja Mur worden de nieuwe bestuursleden van ...

'Veel onduidelijkheid en overtredingen bij regels AVG'

Published 17 sep 2018 10:37 CET | Nederland
De nieuwe privacywet wordt, ruim 100 dagen na invoering, massaal geschonden. Dat zegt Saida Nhass, senior consultant bij ...

Overheidsorganisaties hebben vrijwel allemaal functionaris gegevensbescherming

Published 06 sep 2018 08:47 CET | Nederland
De AP controleerde onlangs 400 overheidsorganisaties op de aanwezigheid van een Functionaris Gegevensbescherming (FG). In eerste ...

Dutch data protection watchdog starts search for new board members

Published 31 aug 2018 15:51 CET | Nederland
The Dutch Data Protection Authority (AP) is looking for two new members to its executive board. The vacant positions are for a ...

'Leegloop bij Autoriteit Persoonsgegevens bedreigt toezicht op AVG'

Published 25 mei 2018 09:02 CET | Nederland
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) kampt met interne problemen, meldt het FD. De invoering van de Algemene verordening ...





Kalender   /   Evenementen

21 apr Ericsson Q1 2021
21 apr Vivendi Q1 2021
21 apr Orange Belgium Q1 2021
21 apr Verizon Q1 2021
21 apr Rogers Communications Q1 2021
21 apr HKBN H1 results
21 apr Crown Castle Q1 2021
21 apr Netgear Q1 2021
21 apr Elisa Q1 2021
21 apr Proximus AGM
22 apr Tele2 Q1 2021
22 apr Orange Q1 2021
22 apr Intel Q1 2021
22 apr VeriSign Q1 2021
22 apr Snap Q1 2021
22 apr Nordic Entertainment (NENT) Q1
22 apr AT&T Q1 2021
22 apr FCC meeting
23 apr Telia Q1 2021
25 apr Vodafone Qatar Q1 2021
26 apr SBA Communications Q1 2021
27 apr A10 Networks Q1 2021
27 apr Alphabet Q1 2021
27 apr Siminn Q1 2021
27 apr Juniper Networks Q1 2021
27 apr AudioCodes Q1 2021
27 apr Mediaset FY results
27 apr Sequans Q1 2021
27 apr Corning Q1 2021
27 apr Calix Q1 2021
::: Meer Kalender Items