0
Algemeen

Autoriteit Persoonsgegevens gaat 2019 in met nieuwe bestuursleden

maandag 31 december 2018 | 11:26 CET | Nieuws
De Autoriteit Persoonsgegevens krijgt er twee bestuursleden bij. Monique Verdier en Katja Mur worden de nieuwe bestuursleden van de Autoriteit Persoonsgegevens. De ministerraad heeft er op voorstel van minister Dekker voor Rechtsbescherming mee ingestemd hen bij de Koning voor te dragen voor benoeming. 

Bedankt voor het bezoeken van Telecompaper

Een gratis registratie of abonnement is nodig om het artikel te lezen.

  • Koop een abonnement Nederland Light, Plus of Premium

Abonneer

Log in als u al een registratie of abonnement heeft.



tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn: Algemeen
Landen: Nederland
::: voeg een reactie toe

Reactie Plaatsen

We welcome comments that add value to the discussion. We attempt to block comments that use offensive language or appear to be spam, and our editors frequently review the comments to ensure they are appropriate. If you see a comment that you believe is inappropriate to the discussion, you can bring it to our attention by using the report abuse links. As the comments are written and submitted by visitors of the Telecompaper website, they in no way represent the opinion of Telecompaper.


Gerelateerd

AP-voorzitter Wolfsen wordt vice-voorzitter EDPB

Published 16 mei 2019 08:50 CET | Nederland
Aleid Wolfsen, voorzitter van de Autoriteit Persoonsgegevens, is gekozen tot vice-voorzitter van de European Data Protection ...

AP: volgen mensen via WiFi-tracking alleen bij uitzondering toegestaan

Published 30 nov 2018 16:10 CET | Nederland
Het volgen van mensen op straat, in winkelcentra of stations via hun mobiele apparatuur met behulp van onder meer WiFi-tracking ...

EU-privacytoezichthouders consulteren richtlijnen territoriale reikwijdte AVG

Published 30 nov 2018 08:56 CET | Europa
De Europese privacy-toezichthouders zijn met een consultatie begonnen over de reikwijdte van de Algemene verordening ...

'Veel onduidelijkheid en overtredingen bij regels AVG'

Published 17 sep 2018 10:37 CET | Nederland
De nieuwe privacywet wordt, ruim 100 dagen na invoering, massaal geschonden. Dat zegt Saida Nhass, senior consultant bij ...

Autoriteit Persoonsgegevens op zoek naar twee bestuursleden

Published 31 aug 2018 14:02 CET | Nederland
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is op zoek naar twee nieuwe leden voor het college van bestuur. De vacante posities zijn voor ...

AP: Facebook heeft gegevensbeleid aangepast

Published 05 jul 2018 08:35 CET | Nederland
Facebook heeft haar gegevensbeleid aangepast na onderzoek van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Halverwege mei concludeerde de ...

Europese Artikel 29 Werkgroep krijgt nieuwe vorm binnen EDPB

Published 29 mei 2018 09:54 CET | Europa
De European Data Protection Board (EDPB) is sinds 25 mei de opvolger van de Europese Artikel 29-werkgroep. In de nieuwe instantie ...

'Leegloop bij Autoriteit Persoonsgegevens bedreigt toezicht op AVG'

Published 25 mei 2018 09:02 CET | Nederland
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) kampt met interne problemen, meldt het FD. De invoering van de Algemene verordening ...

AP blikt terug op 2017: meer bewustzijn burgers over privacy

Published 26 apr 2018 09:55 CET | Nederland
Het afgelopen jaar stond voor de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) grotendeels in het teken van de nieuwe privacywetgeving AVG. ...

AP wil actieve rol in EU-onderzoek naar social-mediaplatforms

Published 13 apr 2018 09:11 CET | Nederland
De Autoriteit Persoonsgegevens wil een actieve rol gaan spelen in een Europese werkgroep van privacy-toezichthouders die social ...





Kalender   /   Evenementen

10 aug Synchronoss Q2
10 aug ON Semiconductor Q2 2020
10 aug Pixelworks Q2 2020
10 aug Sohu Q2 2020
10 aug Avaya fiscal Q3
10 aug Ceva Q2
10 aug Gogo Q2 2020
11 aug Viavi fiscal Q4
11 aug NTT fiscal Q1
11 aug Zoom Telephonics Q2 2020
11 aug Rakuten Group Q2
11 aug Lumentum fiscal Q4
11 aug Radcom Q2 2020
12 aug Tecnotree H1 2020
12 aug Freenet Q2 2020
12 aug Tencent Q2 2020
12 aug Cisco fiscal Q4
12 aug China Unicom Q2 2020
13 aug iQiyi Q2 2020
13 aug 1&1 Drillisch Q2 2020
13 aug United Internet H1 2020
13 aug Teleste Q2 2020
13 aug RTL Group Q2 2020
13 aug China Mobile H1 2020
13 aug Singtel fiscal Q1
13 aug Teleste Q2 2020
13 aug Deutsche Telekom Q2 2020
13 aug Swisscom Q2 2020
13 aug Telstra FY results
14 aug TDC Q2 results
::: Meer Kalender Items