0
Breedband

Avaya verkoopt netwerkonderdeel aan Extreme Networks

woensdag 8 maart 2017 | 08:56 CET | Nieuws
Avaya heeft ingestemd met de verkoop van zijn netwerkonderdeel aan Extreme Networks voor een bedrag van 100 miljoen dollar. De verkoop is onderdeel van het faillissementsproces van Avaya en helpt het bedrijf bij de voorgenomen focus op unified communications en contactcenterproducten.

In het verkoopproces, dat door de rechtbank wordt geleid, heeft Extreme de beste papieren voor een overname. Andere partijen krijgen nog een kans om een bod uit te brengen. Als er meer gekwalificeerde biedingen volgen, zal er een veilingsproces worden gestart waarbij het bod van Extreme als startprijs geldt. 

De overname zal naar verwachting eind juni zijn afgerond.

"Avaya’s netwerkproducten krijgen door deze verkoop de aandacht die ze verdienen terwijl wij ons in de toekomst meer kunnen focussen op onze core-activiteiten in markten waar wij absoluut leidend zijn in Nederland: Contact Centers en Unified Communications", licht David van den Berg, Managing Director van Avaya Nederland, toe. Avaya is in Nederland een belangrijke leverancier van data netwerken aan de zakelijke markt en de overheid.tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe