0
Algemeen

Uitstel betaling Avaya VS geen impact op NL-activiteiten

vrijdag 20 januari 2017 | 15:10 CET | Nieuws

Het besluit van telecomplatformaanbieder Avaya om in de VS uitstel van betaling aan te vragen, heeft vooralsnog geen enkel effect op de internationale activiteiten. Ook voor Avaya in Nederland zijn er geen gevolgen voor de actie van de Amerikaanse moeder, bedoeld om de huidige schuldenlast te herfinancieren.

Volgens Ronald Rubens, Vice President Europe North Avaya en algemeen Directeur Avaya Nederland, heeft Avaya in Nederland een solide positie in veel sectoren."Wat onze financiële resultaten van 2016 onderstrepen, is dat de operational performance van Avaya sterk is gebleven aan het einde van het jaar. Hierbij is de positieve lijn van de voorgaande kwartalen en de focus op software en services voortgezet. De kernactiviteiten zijn gezond en laten een operationele winst zien van 25,4 procent."

De herstructurering heeft uitsluitend betrekking op de balans, aldus Rubens. Avaya is in Nederland naar eigen zeggen één van de meest vertrouwde hi-tech leveranciers voor financiële instellingen, de overheid, netwerkproviders en het mkb. Zo claimt Avaya de nummer één leverancier te zijn op het gebied van Contact Centers en een leidende rol te hebben met Telefonie- en Unified Communications-oplossingen.

Cisco is volgens een recente analyse van Computer Profile de meest gebruikte zakelijke leverancier op het gebied van Voice over IP (VoIP). 20 procent van de oplossingen op dit gebied is van Cisco. Avaya is de nummer twee met een aandeel van circa 16 procent van de oplossingen. Mitel, KPN en Alcatel-Lucent maken de top vijf compleet.tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe