0
Breedband

BNS Data Logistics voegt assortiment van dbell toe aan Smart Home & Office-producten

donderdag 8 februari 2018 | 14:38 CET | Nieuws
BNS Data Logistics maakt bekend het gehele assortiment van dbell toe te voegen aan zijn assortiment Smart Home & Office-producten. Met de slimme deurbel dbell wordt het mogelijk om vanaf smartphone, tablet en pc de deurbel te beantwoorden. Het is tevens mogelijk push notificaties te ontvangen bij beweging voor de camera. De dbell is draadloos te verbinden en biedt 24/7 live video opnames die zowel via de cloud als lokaal zijn te bekijken. 

De dbell HD Live maakt gebruik van een adapter of de stroomkabels waarmee de (oude) deurbel is aangesloten. Daarnaast kan dbell zowel bedraad als draadloos worden aangesloten. Voor het gebruik van deze deurbel is geen abonnement nodig.

De dbell is verkrijgbaar in de kleur zilver en zwart. De deurcamera wordt compleet geleverd, met o.a. een deurgong, regenkap en hoekwig. De dbell is verkrijgbaar bij BNS in Nederland. Op donderdag 15 februari is de dbell te zien en te testen tijdens de BNS Smart Home & Office workshop.

Meer vraag naar smart home

"BNS is van oudsher een distributeur binnen de IT en telecom en heeft een daardoor een sterke technische achtergrond. Uit gesprekken met de grotere ISP's merken we dat er een groeiende behoefte is aan smart home-producten, maar dat het soms lastig is om apparaten met elkaar te kunnen laten communiceren. Dat is de rol die BNS op zich neemt", licht woordvoerster Irene Meijdam toe aan Telecompaper. 

BNS komt in het eerste kwartaal van dit jaar met een reeks nieuwe producten die zich richten op smart home en smart office. Het gaat om producten van bestaande merken, maar die in Nederland nog niet actief zijn .tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe