0
Mobiel

Smart home-startup Ring in Nederland actief

dinsdag 19 december 2017 | 12:11 CET | Nieuws

Start-up Ring, aanbieder van smart beveiligingsproducten voor rondom het huis, wordt in Nederland actief. Het bedrijf levert onder meer videodeurbellen en buitenbewakingscamera’s die via WiFi zijn verbonden. 

Ring is gevestigd in Santa Monica, Californië. In 2016 betrad het, met steun van onder andere entrepreneur Richard Branson, de Engelse markt. De onderneming is nu activiteiten aan het ontplooien in onder meer Nederland, Duitsland en Frankrijk. Om Europa als afzetmarkt effectief te bedienen, heeft het bedrijf een Europees hoofdkantoor in Amsterdam geopend.

Ring is gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen die volgens het bedrijf eenvoudig met andere smarthome-apparaten geïntegreerd kunnen worden. Sinds de oprichting in 2013 hebben zich volgens de onderneming meer dan drie miljoen gebruikers zich aangesloten op de ‘Ring of Security’, bedoeld om zichzelf en de buurt veiliger te maken.

Met de videodeurbel van Ring kan een gebruiker op de smartphone zien wie er voor de deur staat en met die persoon spreken. Met de buitenbewakingscamera’s is het mogelijk vanaf de smartphone, tablet of pc toezicht te houden op alles rondom het huis. De producten zijn verkrijgbaar via de eigen website en geselecteerde retailers.


 tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe