0
Breedband

NLE zeer tevreden met vraag naar alles-in-1 aanbod

vrijdag 22 september 2017 | 09:36 CET | Nieuws
Update: 22 september 2017 | 10:25 CET
Energiemaatschappij NLE toont zich zeer tevreden met de vraag naar zijn Alles-in-1 aanbod. Dat meldt het bedrijf aan Telecompaper. "De aantallen groeien nog steeds flink en we verwachten dit ook de komende tijd aan te kunnen houden", zegt woordvoerster Caroline Bevaart. Aantallen klanten kon NLE echter niet vrijgeven. In maart van dit jaar stond de teller op 30.000 triple play-klanten. 

NLE heeft op dit moment een campagne lopen waar het bedrijf sinds juli 9 maanden korting biedt op zijn triple play-aanbod. Ten tijde van de lancering van de nieuwe tarieven in juni werd nog een korting van 3 maanden geboden. Ziggo biedt op dit moment 3 maanden korting en KPN en T-Mobile hanteren 6 maanden korting. NLE begon vorig jaar met een triple play aanbieding van 29,95 euro per maand voor 12 maanden.

Eind 2016 ging NLE naast elektriciteit en gas ook internet, televisie en telefonie leveren. De eerste campagne voor het zogenaamde triple play leverde vorig jaar 10.000 klanten op. Het bedrijf mikt erop binnen enkele jaren door te groeien naar 200.000 telecomklanten, zo laat het weten. 60 procent van de triple play-klanten is ook NLE energie-klant. 

Op basis van Consumer Insights schat Telecompaper het aantal internetklanten van NLE momenteel op 40.000. Daarmee lijkt een eind gekomen aan het lanceringseffect van begin dit jaar. NLE schrijft op zijn website binnen een jaar te verwachten "voor telecom de grootste onafhankelijke aanbieder te zijn". 

 

NLE CEO Harald Swinkels is tevens spreker tijdens Telecom Insights 2017.tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe