0
Breedband

Autoriteit Persoonsgegevens onderzoekt Smart City

vrijdag 7 augustus 2020 | 07:33 CET | Nieuws
GRATIS webinar van Telecompaper over regulering platforms. Donderdag 24 september om 11:00. Schrijf je nu in!
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft de eerste uitkomsten gepubliceerd van zijn onderzoek naar de ontwikkeling van smart city en de rol van gemeenten. De AP verwacht het onderzoek na de zomer af te ronden. Het onderzoek richt zich op verwerkingen van persoonsgegevens in de openbare ruimte met sensoren en andere technologieën. 

Bedankt voor het bezoeken van Telecompaper

Een gratis registratie of abonnement is nodig om het artikel te lezen.

  • Koop een abonnement Nederland Light, Plus of Premium

Abonneer

Log in als u al een registratie of abonnement heeft.



tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn: Internet
Bedrijven: Autoriteit Persoonsgegevens
Landen: Nederland
::: voeg een reactie toe
Dit artikel is onderdeel van dossier(s)

Covid-19

,

SmartCity


Reactie Plaatsen

We welcome comments that add value to the discussion. We attempt to block comments that use offensive language or appear to be spam, and our editors frequently review the comments to ensure they are appropriate. If you see a comment that you believe is inappropriate to the discussion, you can bring it to our attention by using the report abuse links. As the comments are written and submitted by visitors of the Telecompaper website, they in no way represent the opinion of Telecompaper.


Gerelateerd

Nederlandse claimstichting The Privacy Collective start massaclaim tegen Salesforce en Oracle

Published 14 aug 2020 09:26 CET | Nederland
De Nederlandse claimstichting The Privacy Collective heeft een massaclaim ingediend tegen Oracle en Salesforce vanwege de ...

AP bekijkt praktische gevolgen vernietiging Privacy Shield

Published 21 jul 2020 10:11 CET | Europa
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) bekijkt binnen de European Data Protection Board (EDPB) wat de praktische gevolgen zijn van ...

EU biedt EUR 38 mln subsidie aan smart city cyber protection projecten

Published 16 jun 2020 10:45 CET | Europa
De Europese Commissie heeft via het onderzoeks- en innovatieprogramma Horizon 2020 subsidies van meer dan EUR 38 miljoen ...

Autoriteit Persoonsgegevens wijst supermarkten op regels gezichtsherkenning

Published 08 jun 2020 08:19 CET | Nederland
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft de supermarktbranche via branchevereniging CBL gewezen op de regels rond de inzet van ...

AP beoordeelt noodwet telecomdata op waarborgen privacy

Published 03 jun 2020 07:59 CET | Nederland
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) zal het nieuwe wetsvoorstel voor een noodwet, waarmee telecomdata gebruikt kan worden voor ...

Wrap-up 5G: geen relatie met gezondheidsklachten, 35 nieuwe netwerken en toepassingen in industrie, stad en zorg

Published 27 mei 2020 08:00 CET | Nederland
Waar staan we met 5G? In dit artikel schetsen we de stand van zaken met de netwerklanceringen, de ontwikkeling van nieuwe ...