0
Breedband

CIF start dit jaar glasvezelcampagne in De Ronde Venen

maandag 11 september 2017 | 09:35 CET | Nieuws
CIF heeft aangekondigd dit jaar te starten met de glasvezelcampagne ‘Glasvezel buitenaf’ in De Ronde Venen. Het gaat in De Ronde Venen om zo’n 2.600 adressen. Inwoners zijn door DICO Snel Internet Buitengebied al voorbereid op de komst van glasvezel. 

Inwoners van De Ronde Venen kunnen voor een glasvezelabonnement kiezen uit de aanbieders Caiway, CBizz, Solcon en WeServe. Daarnaast betalen zij een vastrechtvergoeding van 15,00 euro per maand òf 1900 euro bij eenmalige afkoop. Bij 50 procent deelname gaat de aanleg door. Om bewoners te informeren over de aanleg, kosten, voorwaarden en planning worden informatieavonden georganiseerd. De bewoners die in aanmerking komen, worden dan per brief uitgenodigd.  

Eerder gaf 70 procent van de inwoners in het buitengebied aan, bereid te zijn over te stappen als er een aanbod komt. CIF geeft aan hierop in te springen. 

Dit is de derde regio waarvan CIF melding maakte nieuwe projecten te zullen starten. Eerder gaf het aan in gebieden op de Veluwe en in West Gelderland en O-gen gebied actief te worden.


tp:vandaag

Elke werkdag rond 10.00 uur verstuurt Telecompaper de gratis "tp:vandaag".

Meld u nu aan

Categorie├źn:
Landen:
::: voeg een reactie toe